ReklamStore'dan affiliate marketing odağında Slackbot: MyShopAlarm

ReklamStore, şirket içinde kullandığı bir Slackbot'u dışarıya açmaya karar verdiğini duyurdu.
ReklamStore'dan affiliate marketing odağında Slackbot: MyShopAlarm

Veri odaklı performans reklamcılığı alanında hizmet veren bir girişim olan ReklamStore'dan geçtiğimiz yıllarda pek çok kez sizlere bahsetmiştik. Bugün ise yeni bir çözüm ile karşımıza çıkan ReklamStore, şirket içinde kullandığı bir Slackbot'u dışarıya açmaya karar verdiğini duyurdu.

MyShopAlarm isimli Slackbot seçilen Slack kanalına e-ticaret şirketlerinin (ReklamStore affiliate networküne dahil olan) özel kampanya ve kupon kodlarını bildiriyor. Bu bildirimler üzerinden alışveriş gerçekleştiğinde ise şirketler veya Slack toplulukları gelir elde edebiliyorlar.

Şirketler dilerlerse elde ettikleri geliri ReklamStore üzerinden MyShopAlarm'da belirtilen vakıfa da bağışlayabiliyorlar. Paylaşılan bilgilere göre şu anda üretilen gelirler Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanıyor.

Kısacası MyShopAlarm Slackbot'u ile anlık indirimlerden haberdar olabilir, istediğiniz indirimleri takip etmek için kategori seçimi yapabilir ve yaptığınız her bir alışverişten kazanç elde edebilirsiniz. Dilerseniz MyShopAlarm Slackbot'una buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.