SK Holdings'ten Hummingbird Bioscience'a 25 milyon dolarlık sağlık yatırımı

Hummingbird Bioscience, aldığı yeni yatırımı klinik denemelerin gelişimini hızlandırmak, bilimsel araştırma ve geliştirme yeteneklerini güçlendirmek için kullanacağını açıkladı.
SK Holdings'ten Hummingbird Bioscience'a 25 milyon dolarlık sağlık yatırımı

Adını son olarak n11.com'un halka arzı haberlerinde duyduğumuz Güney Koreli SK Holdings, Singapur merkezli sağlık girişimi Hummingbird Bioscience'a yatırım yaptı. Yeni atılım terapilerinin keşfine ve geliştirilmesine odaklanan Hummingbird Bioscience, SK Holdings'in liderliği üstlendiği 25 milyon dolarlık genişletilmiş B Serisi finansman turunu kapattı.

Yatırım turuna katılan diğer şirketler Heritas Capital ve Enterprise Singapore'un yatırım kolu olan SEEDS Capital olarak açıklandı. Girişimin daha önceki yatırımcıları arasında ise Mirae Asset Venture Investment ve GNTech Venture Capital bulunuyor. Hummingbird Bioscience, aldığı yeni yatırımı ise klinik denemelerin gelişimini hızlandırmak, bilimsel araştırma ve geliştirme yeteneklerini güçlendirmek için kullanacağını açıkladı.

Hummingbird Bioscience, kanserin tedavisini bulmayı hedefliyor. 2015 yılında kurulan şirket, hastalıklı hücrelerdeki anahtar hedefleri doğru bir şekilde tanımlayabilen rasyonel bir antikor keşif platformu geliştirmek için sistem biyolojisini kullanıyor. Hummingbird, biyoterapötikleri keşfetmek ve oluşturmak için hesaplamalı rehberli platformlar geliştiriyor. Bu hedeflere ulaşmak için molekülleri tasarlıyor ve hücre proteinlerinin çoğalmasını önlüyor. Anti-VISTA ve anti-HER3 antikorlarının laboratuvar testlerinde tümör örneklerinin boyutunu önemli ölçüde azalttığının da altını çizelim.

Hummingbird Bioscience, önceki yatırımlarının yanı sıra Cancer Research UK ve Amgen ile Cancer Prevention and Research Institute of Texas'tan ürün geliştirme hibesi de aldı. Merkezi Singapur'da bulunan Hummingbird Bioscience, Houston, Teksas ve San Francisco'da da faaliyet gösteriyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.