Kısa ve orta vadeli ev kiralama yönetim platformu Missafir, 1,9 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Missafir, 1,9 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı. Yapılan yatırım miktarı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.
Kısa ve orta vadeli ev kiralama yönetim platformu Missafir, 1,9 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı

Evini kısa / orta vadeli kiraya vermek isteyen veya misafirlerle paylaşmak isteyenlerin uygun adaylar bulabilmesi için hem dijital hem de operasyonel çözümler sunan bir girişim olarak karşımıza çıkan Missafir, ev sahipleri için, evin misafirlere hazırlanma sürecindeki dekoratif dokunuşlardan profesyonel fotoğraf çekimine, dünyada en çok talebi olan 15+ platformda profil oluşturulmasından ilanların üst sıralarda çıkmasını sağlayan arama optimizasyonuna ve kira gelirini maksimize eden dinamik fiyatlandırmaya kadar birçok hizmeti bir arada sunuyor.

2018 yılının Kasım ayında Mehmet Yüksel tarafından kurulan Missafir, Webrazzi Summit 2019'da Startup Lounge'da yer alan girişimler arasında da bulunuyordu. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise Missafir, 1,9 milyon dolar değerleme ile yatırım aldı. Yapılan yatırım miktarı ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim.

Missafir’in yatırımcıları arasında ise KWORKS - UNVEST, daha önce birçok Startup’a yatırım yapan ve Missafir’de de lider yatırımcı rolünü üstlenen Mehmet Onarcan, Careem’in Uber'e 3.2 milyar dolara exit etmesinde rol alan büyümeden sorumlu eski başkan yardımcısı Emre Tok, Garaj Sepeti’nin kurucusu Mehmet Çelikol, StartupMarket kurucusu Serkan Bağçe, Sercan Alıcı, Bahar Gücüyener Pardorokes ve Keiretsu Forum Türkiye ağının melek yatırımcılarından Alper Şener gibi isimler yer alıyor. Ayrıca, Proptech alanında önde gelen isimlerden biri olan seri girişimci Mete Varas da Missafir’in danışmanları arasında yer alıyor.

Missafir'in 2019 yılı Hızlandırma Programı girişimleri arasında en öne çıkan girişimlerden biri olduğunun altını çizen  KWORKS Direktörü Mahmut Özdemir, başarılı buldukları bu girişime, programlarını tamamlamasının hemen ardından yatırım da yaparak desteklerini devam ettirmek istediklerini de paylaştı.

Covid -19 sürecinden en fazla etkilenen sektörlerden birinde faaliyet göstermesine rağmen yatırım sürecine devam ettiklerini paylaşan Mehmet Onarcan ise gerçekten “Akıllı Para” sağlayacak çok donanımlı bir yatırımcı grubu oluşturduklarını iletti.

Missafir kurucusu ve CEO’su Mehmet Yüksel'in paylaştığı bilgilere göre alınan yeni yatırım Missafir'in İstanbul'da büyümesi ve Bodrum, Çeşme, Antalya gibi yeni pazarlara açılması için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.