Türkiye'deki bütün eğitim kurumlarını listeleyen girişim: Neredeoku.com

Ülkemizde yer alan bütün eğitim kurumlarını listeleyen bir eğitim odaklı bir listeleme platformu olarak karşımıza çıkan Neredeoku.com, 2018 yılının Aralık ayında resmen kuruldu
Türkiye'deki bütün eğitim kurumlarını listeleyen girişim: Neredeoku.com

Ülkemizde yer alan bütün eğitim kurumlarını listeleyen bir eğitim odaklı bir listeleme platformu olarak karşımıza çıkan Neredeoku.com, 2018 yılının Aralık ayında resmen kuruldu. Nejat Esener tarafından kurulan Neredeoku.com, yaklaşık 15 aydır geliştiriliyor ve 3 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Anaokulundan üniversiteye kadar bütün eğitim kademelerinde kamu ve vakıf eğitim kurumlarını barındırarak kullanıcılarına okul seçiminde doğru kararı vermesi için kaynak olmayı hedefleyen girişim, okulların iletişim bilgileri, fotoğrafları, nerede oldukları, okul özellikleri, bursluluk sınavları ve kampüsleri ile ilgili bilgileri kullanıcıları ile paylaşıyor.

Veli veya öğrencilerin Neredeoku.com üzerinden okullarla iletişim kurabildiğini ve platform üzerinden eğitim kurumlarını karşılaştırabileceklerini de ekleyelim. Özel okul tarafından Dogruokul.com ve Okul.com.tr gibi rakiplere sahip olan Neredeoku.com, üniversite tarafında ise Univerlist.com gibi rakiplere sahip.

Gelecekte platformunda yurt dışı eğitim, sürekli eğitim merkezleri ve kurslar gibi alanlar ekleyecek olan Neredeoku.com, bu alanlar ile rakiplerinden ayrılmayı hedefliyor. Eğitim kurumlarının üyelik ücretleri, lead üretim gelirleri ve kayıt başına alınan gelir gibi gelir modellerine sahip olan Neredeoku.com, her eğitim kurumunun seviyesi için farklı modellere de sahip.

Şu an için herhangi bir yatırım almayan Neredeoku.com, 2020 yılının sonunda yatırım görüşmelerine başlamayı planlıyor. Neredeoku.com'un temel amacı ise eğitim ve ilgili alanlardaki bütün alternatifleri platformlarında listelemek. 2021 yılında seri A yatırımı almayı planlayan Neredeoku.com, önümüzdeki 3 yıl içinde özel eğitim kurumu arayan her 3 kişiden 1'inin tercihi olmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.