Online market servislerine Şok da dahil oldu [Özel Haber]

Güncellenen Cepte Şok uygulaması, 1 ay içinde tüm Türkiye'ye açılacak. 
Online market servislerine Şok da dahil oldu [Özel Haber]

Online market servislerine tüm dünyada ilgi artarken, 2017'den bu yana bu alanda faaliyet gösteren Şok da, Cepte Şok ile pazara giriş yaptı. Daha önce Migros'un, Migros Hemen ile bu alanda atılım yaptığını hatırlatalım. Ancak Şok'un Cepte Şok hamlesi ile ilk defa ülkemizde bir indirim marketinin pazara katıldığını görüyoruz.

1 ayda tüm Türkiye

Cepte Şok'un daha önceki sürümünde sadece marketten alışveriş söz konusuyken, güncellenen versiyonda online ödeme ile ürünleri belirlediğiniz saatlerde teslim alabiliyorsunuz. Bu saatler kapsamında ürünlerin 1 saat içinde kapınıza geldiğini ekleyelim. Pazartesiye kadar yayına alınacak olan Cepte Şok, 1 ay içinde tüm Türkiye'ye açılacak. 

Siparişte Alt Limit 50 TL

Cepte Şok siparişlerinde alt limitin 50 TL olduğunu belirtelim. Sipariş sürecinde adresinize en yakın Şok market size atanıyor ve marketin stokları kapsamında siparişinizi verebiliyorsunuz. Teslimat ise market çalışanları tarafından gerçekleştiriliyor. 

Gıdadan Kişisel Bakıma,  Elektronikten Ayakkabıya geniş ürün seçenekleri

Cepte Şok'un Kategori konusunda da marketlerin geniş skalasından faydalandığını söylemek mümkün. Cepte Şok'un kategorileri arasında Süt ve süt ürünleri, Et ve tavuk ve şarküteri, Kahvaltılık, Yemeklik malzemeler, İçecek, Atıştırmalık, Unlu Mamüller ve Pastane, Meyve ve Sebze, Temizlik, Kişisel Bakım ve Kozmetik, Anne-bebek ve Çocuk, Elektronik, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuar, Ev ve Yaşam seçenekleri yer alıyor. Aynı zamanda Haftanın Fırsatları kategorisinin de bulunduğunu belirtelim. Hem bu alandan hem de uygulamanın kampanyalar kısmından mağazadaki fırsatlara kolayca erişebiliyorsunuz.

Hesap Özellikleri 

Kullanıcılar hesabım sekmesi üzerinden, birden fazla adres tanımlayabiliyor. Favori ürünlerine bu alandan erişebilen  kullanıcılar, geçmiş alışverişlerine de göz atabiliyor. Aynı şekilde mesaj gönder seçeneği üzerinden kullanıcıların Cepte Şok ile iletişime geçebileceğini belirtelim. 

İlk defa bir indirim marketinin online market pazarına girişi, Şok'un rakipleri BiM ve a101'i de bu alanda atılım yapmaya teşvik edebilir. Görünen o ki; bu yeni sürüm ile birlikte Cepte Şok, online market pazarında önemli bir oyuncu olarak yer almaya hazırlanıyor.

Bu zor dönemde eve teslimat seçeneği ve uygun fiyat politikasıyla Cepte Şok'a halkımızın yoğun ilgi göstereceğini söylemek mümkün. Yakın zamanda Migros Sanal Market'in 1000 kişiyi işe alacağını duyurduğunu düşünürsek, ilerleyen dönemde Cepte Şok'un da yeni bir istihdam yaratabileceğini söyleyebiliriz. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.