Netflix hesabınızı, şifrenizi vermeden başkalarıyla paylaşmanızı sağlayan eklenti

DoNotPay, Disney Plus, Netflix ve diğer abonelik hizmetleri için giriş bilgilerinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle özel olarak paylaşmanızı sağlayan yeni bir Google Chrome eklentisi yayınladı. 
Netflix hesabınızı, şifrenizi vermeden başkalarıyla paylaşmanızı sağlayan eklenti

Daha önce detaylı bir şekilde incelediğimiz, ücretsiz deneme süresinin sonunda abonelikleri iptal eden girişim DoNotPay, Disney Plus, Netflix, Spotify gibi abonelik hizmetleri için giriş bilgilerinizi arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle özel olarak paylaşmanızı sağlayan yeni bir Google Chrome eklentisi yayınladı. 

DoNotPay'in "şifrenizi vermeden üyeliğinizi paylaşın" mottosuyla yayına aldığı yeni eklentisini kullanmak için öncelikle Google Chrome mağazasından eklentiyi tarayıcınıza indirmeniz gerekiyor. İndirdikten sonra, Netflix veya Spotify gibi ücretli bir abonelik hizmeti sunan bir web sitesine gitmeniz ve hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Tarayıcınızın üstündeki DoNotPay simgesine tıklayıp üstüne bir de "Generate Link" butonuna tıkladığınızda, birine gönderebileceğiniz paylaşılabilir bir bağlantı oluşturmuş oluyorsunuz. Daha sonra o linkin gönderileceği bir e-posta adresi giriyorsunuz ve DoNotPay alıcıya otomatik bir e-posta gönderiyor. Eklentide ayrıca, sizinki karşılığında başka bir kişinin hesabına erişim talep etmenizi sağlayan bir exchange özelliği de bulunuyor.

Birisi e-postayla gönderdiğiniz bağlantıya tıkladığında, kimliğini doğruladıktan sonra otomatik olarak sizin hesabınıza giriş yapar ve hesabınızı kullanmaya başlar. Sistem, şifreniz yerine mevcut giriş durumunuzu saklayan çerezi aktarır ve şifreleme yöntemiyle kendi şifrenizi korur. Böylelikle hesabı paylaştığınız kişi gerçek şifrenizi görmemiş olur. Kişi giriş yaptıktan sonra hesabı kendi hesabı gibi kullanabilir.

DoNotPay kurucusu Josh Browder, belirli bir hesabı kaç kişiyle paylaşabileceğinizin bir sınırının olmadığını söyledi.  Ancak birçok hizmet, aynı anda hesap kullanımına belirli ölçülerde izin veriyor. Paylaşım yaparken bu sınırlamayı göz önünde bulundurmak gerekiyor. 

Eklentiyi buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.