Google Earth, Chrome dışındaki internet tarayıcıları için de kullanıma sunuldu

Google'ın kendi internet tarayıcısı olan Chrome ile çalışabilen Google Earth, diğer internet tarayıcılarının kullanımına da sunuldu.
Google Earth, Chrome dışındaki internet tarayıcıları için de kullanıma sunuldu

En son 2017 yılının Nisan ayında Google Earth'ün Chrome ve Android sürümlerinin yenilendiğini sizlere aktarmıştık. Google'ın kendi internet tarayıcısı olan Chrome ile çalışabilen Google Earth, diğer internet tarayıcılarının kullanımına da sunuldu.

Hatırlatmak gerekirse 2017 yılında kullanıma sunulan Google Earth'ün masaüstü versiyonu bugüne kadar sadece Chrome ile kullanılabiliyordu. Google Earth ilk kullanıma sunulduğunda önemli bir açıklama yapan Google, Google Earth'ün Firefox ve diğer internet tarayıcılarında çalışabilmesi için çalışmalarına bağladığını da aktarmıştı.

Yaklaşık 3 yılın ardından sözünü tutan Google'ın paylaştığı bilgilere göre bugünden itibaren Opera veya Firefox gibi popüler tarayıcılardan da Google Earth'e erişim sağlanabilecek. Şu an için Opera, Firefox ve Edge gibi önemli internet tarayıcılarında sorunsuz bir şekilde çalışabilen Google Earth'ün hala Apple'ın internet tarayıcısı olan Safari ile kullanılamadığını da ekleyelim.

Bu konuda çalışmalarına devam ettiğini de paylaşan Google, gelecekte Google Earth'ün Safari'de çalışacağını da duyurdu. Dilerseniz tüm dünyayı parmaklarınızın ucuna kadar getiren Google Earth'e buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.