SPONSORLU

Müşteri Deneyimi ve Tüketici Beklentileri Odağında İnovasyon Atölyesi

IOX Digital / Userspots iş birliği ile gerçekleşecek olan “Müşteri Deneyimi ve Tüketici Beklentileri” konulu İnovasyon Atölyesi ile inovasyon fırsatlarını keşfetmenin yöntemlerini senaryolar ile irdeleyeceğiz.

Dijital kanallar ile müşteriye dokunduğunuz noktaların sayısı artarken, müşterilerinizin beklentileri de farklılaşıyor. Dünyanın önde gelen, yeni nesil şirketleri, etkileşimde olduğunuz kişileri ürün ve servisleriyle etkileyerek yeni beklentiler doğmasına yol açıyorlar. Diğer yandan, yeni nesil inovasyon ve yalın girişim yaklaşımı bu deneyimleri daha hızlı bir şekilde sunabilmenize de olanak tanıyor. Onlarla etkileşim içinde olduğunuz her noktada bir inovasyon fırsatı var.

IOX Digital / Userspots iş birliği ile gerçekleşecek olan “Müşteri Deneyimi ve Tüketici Beklentileri” konulu  İnovasyon Atölyesi ile inovasyon fırsatlarını keşfetmenin yöntemlerini senaryolar ile irdeleyeceğiz. Müşterinizin yolculuğunu çıkartacak trendler ile beklentileri sorgulayacak, bu beklentilere ilişkin yeni ürün ve servisler ile fikirler geliştireceksiniz.

9 Mayıs 2020, Cuma günü bize katılın. Mustafa Dalcı eğitmenliğinde bilgilerinizi güncellerken Point Hotel Barbaros'un nezih ortamında güzel bir gün geçirip kendinize en güzel yatırımı yapın.

Eğitimde Beklenti & Deneyim Ekonomisi ile birlikte Daha İyi Ürün mü? Daha İyi Deneyim mi? sorusuna cevap arayacağız. İnovasyon Üretmek = Yeni Beklentiler Oluşturmak, Bir Adım Ötede; Fırsatlar için Trend Takibi gibi konu başlıkları ile detaylandıracağımız eğitimde Müşteri Yolculuğu Haritası Oluşturma ve Trendleri İhtiyaçlar ile Düşünmeyi sizlerle paylaşacağız. Eğitim Hipotez Oluşturma, Fikir Geliştirme ve Potansiyel Beklentilere Cevaplar Üretme ile devam edip Fikir Sunumları ile tamamlanacaktır.

Eğitim ilginizi çekiyorsa bize [email protected] adresinden veya 0216 418 02 29 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.