Webrazzi E-Ticaret 2020'ye katılacaklar için rehber

Yarın, yani 26 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek konferansımızın yeri, bu sene önceki seneden farklı olarak Hilton İstanbul Maslak olduğunun özellikle altını çizelim.
Webrazzi E-Ticaret 2020'ye katılacaklar için rehber

Yılın ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2020'ye saatler kaldı. Yarın, 26 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek konferansımızın yeri, bu sene önceki senelerden farklı olarak Hilton İstanbul Maslak olduğunun özellikle altını çizelim. Webrazzi E-Ticaret 2020'ye katılım gösterecek olanlar otelin lokasyonunu bu linkte bulabilirler. Konferansımıza toplu taşıma ile gelecek olanlar, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nı kullanabilir ve İTÜ Ayazağa durağında inip Hilton İstanbul Maslak'a ulaşabilirler. 

Konferansımızda her sene olduğu gibi bu sene de e-ticaret dikeyinde öne çıkan konular, önemli konukların sunumları, yorumları ve anlatımlarıyla gündemimizde olacak. FMCG sektörünün e-ticaret beklentilerini ve yatırımlarını, WhatsApp Business'ı, perakendenin dijital dönüşümü, e-ticarette hız gibi konuların konuşulacağı Webrazzi E-Ticaret 2020'de bu sene ilk kez 4 farklı workshop olacak. Söz konusu workshop'ların 11:30 ile 12:30 arasında 2 tane ve 14:00 ile 15:00 arasında iki tane olmak üzere 1'er saat uzunluğunda olacak. Workshop alanlarının limitli kapasitesi bulunuyor, dolayısıyla oturumdan 10 dakika önce yerinizi almanızı tavsiye ederiz. Workshop'lara dair detayları konuyla ilgili olan haberimizde bulabilirsiniz.

Etkinlik alanına ulaşmak için toplu taşımayı tercih etmeyecekler için indirimli vale hizmeti bulunmaktadır. Görevli arkadaşa Webrazzi etkinliğine geldim demeniz yeterlidir. Bunun haricinde otelin kendi otoparkı da bulunmaktadır. 

Webrazzi E-Ticaret 2020'nin sosyal medyada etiketi #eticaret20'dir, paylaşımlarınızda kullanabilirsiniz ;)

Webrazzi E-Ticaret 2020'nin tüm konuşmacılarını buradan göz atabilir ve konferans programını buradan inceleyebilirsiniz. 

Yarın görüşmek üzere! 

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.