FMCG sektörünün e-ticaret beklentilerini ve yatırımlarını Webrazzi E-Ticaret 2020'de konuşacağız

Webrazzi E-Ticaret 2020'de ele alacağımız konulardan biri de her yönüyle e-ticaretin vazgeçilmezlerinden diyebileceğimiz FMCG sektörü olacak.
FMCG sektörünün e-ticaret beklentilerini ve yatırımlarını Webrazzi E-Ticaret 2020'de konuşacağız

Geçtiğimiz günlerde ikinci tur konuşmacılarını da açıkladığımız yılın ilk Webrazzi konferansı Webrazzi E-Ticaret 2020, 26 Şubat günü, Hilton İstanbul Maslak'ta gerçekleşecek. Her sene olduğu gibi bu sene de e-ticaret dikeyinde öne çıkan konular, önemli konukların sunumları, yorumları ve anlatımlarıyla gündemimizde olacak. Bu seneki konferansımızda ele alacağımız konulardan biri de her yönüyle e-ticaretin vazgeçilmezlerinden diyebileceğimiz FMCG sektörü.

Öncelikle şunu belirtelim; FMCG kelime anlamıyla hızlı tüketim ürünleri olsa da daha geniş bir kavramı kapsıyor. İlk bakışta akla sadece gıda gelse de bu sektör tüketicinin raflarda gördüğü hızlı tüketilen her şey FMCG'nin odağına giriyor ve bu ürünler, gün geçtikçe e-ticaret alanında kendine daha fazla yer buluyor. Bu sene FMCG sektörüne dair tüm detayları Estar'ın E-Ticaret Direktörü Sadem Pehlivan ve Evyap'ın Global Eticaret Departman Müdürü Özge Karadaş'ın konuşmacı olduğu ve moderatörlüğünü Ahmet Buğra Ferah'ın üstlendiği panelimizde irdeleyeceğiz.

Yıldız Holding ve Evyap gibi iki köklü şirketin dijital dönüşümü nasıl yönettiği, şirketlerin e-ticarete yatırımlarının neler  olduğunu ve bu konudaki gelecek beklentilerini Webrazzi E-Ticaret 2020'de konuşacağız. Ayrıca yaşanan dijitalleşmenin şirketin iç yapısını nasıl değiştirdiği, kullanılan şirket içi araçlar, distribütör ile ilişkiler de gündemimizde olacak.

Son dönemde gittikçe büyüyen FMCG sektörünün yeni ve en önemli kanalının artık dijital dünya olduğunu söyleyebiliriz. Zira şirketler bu sayede geleneksel yapılarından sıyrılıp farklı bir yöne doğru evriliyorlar. Günümüzde herkesin bir şekilde içerisinde yer aldığı ve bir şekilde yakalamak zorunda olduğu e-ticaret de FMCG sektörünün kendini geliştirmesine imkan sağlıyor. İki büyük şirketin e-ticaret odağında yaptıkları ise diğer şirketlerin bir yol haritası oluşturmasına hiç şüphesiz yardımcı olacaktır.

Kısa bir süre içince Webrazzi E-Ticaret 2020'nin tüm konuşmacılarının ve programının belli olacağını da hatırlatalım. Ayrıca Webrazzi E-Ticaret 2020 konferansı için buradan bilet alabilirsiniz.

26 Şubat günü görüşmek üzere!

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

  

Medya Sponsorları

 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.