Türkiye İş Bankası'nın web sitesi yenilendi!

Son yıllarda dijital alanda yaptığı önemli çalışmalarla adından söz ettiren Türkiye İş Bankası, web sitesini sessiz sedasız yeniledi.
Türkiye İş Bankası'nın web sitesi yenilendi!

Son yıllarda dijital alanda yaptığı önemli çalışmalarla adından söz ettiren Türkiye İş Bankası, web sitesini sessiz sedasız yeniledi. Sade ve kullanışlı bir tasarıma kavuşan Türkiye İş Bankası'nın web sitesinin tam ortasında "Hızlı İşlemler" kısmını görüyoruz.

Kullanıcılar "Hızlı İşlemler" kısmında İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Ev Kredisi, Kredi Kartı, Hesaplamalar, Kampanyalar, Yurt dışı, Fiyatlar ve Oranlar'a ulaşabiliyor. Hızlı işlemler kısmının altında ise Webrazzi Summit 2018 sahnesinde tanıtılan Türkiye İş Bankası'nın diyalog bankacılığı özelindeki kişisel asistanı olan Maxi yer alıyor. İş Bankası kullanıcıları bu kısımda Maxi ile pek çok işlemi saniyeler içinde gerçekleştirebiliyor. 

Web sitesinin sağ alt kısmında ise Türkiye İş Bankası'nın chatbotu yer alıyor. Daha önce sizlerle detaylarını paylaştığımız yapay zeka destekli chatbot ile sunulan hizmetlerle ilgili genel bilgiler alınabiliyor. 

Yapılan değişiklikteki öne çıkan noktalardan bir diğer ise Türkiye İş Bankası'nın web sitesinin URL'lerinin yıllar sonra düzeltilmesi oldu. Modern bir URL yapısına kavuşan web sitesi bizim gördüğümüz kadarıyla 5 temel bölüme ayrılmış; bunlar Bireysel Bankacılık, Ticari Bankacılık, Bankanızı Tanıyın, İnternet Şubesi ve Blog. İlk açılış anında Bireysel Bankacılık menüsüyle yüklenen web sitesinde tepe menünün ortasında yer alan "Dijital Bankacılık" seçeneğinin yeni tasarım ile birlikte ön plana çıktığını söyleyebiliriz. 

Dijital Bankacılık seçeneğinin altında ise Webrazzi okuyucularının yakından tanıdığı İşCep, Maximum Mobil, Maxi ve İşCepMatik gibi çözümlerin haricinde Webrazzi Developer 2018 sahnesinde tanıtılan Türkiye İş Bankası'nın robotu Pepper da yer alıyor.

Çok temiz ve kullanıcı dostu bir arayüze kavuşan Türkiye İş Bankası web sitesinde yapılan arayüz yeniliğinin henüz Türkiye İş Bankası İnternet Şubesi'ni kapsamadığını da belirtelim..

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.