Hergele Elektrikli Scooter, Arıkovanı'nda destek toplamaya başladı

Yerli bir elektrikli scooter üreticisi olan Hergele, Turkcell'in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı'nda destek toplamaya başladı.
Hergele Elektrikli Scooter, Arıkovanı'nda destek toplamaya başladı

Elektrikli Scooter modelleri hem dünyada hem de ülkemizde her geçen gün daha da popüler bir hale geliyor. Ülkemizde de bu konuya odaklanan girişimler karşımıza çıkmaya başladı. Yerli bir elektrikli scooter üreticisi olan Hergele, Turkcell'in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı'nda destek toplamaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde Arıkovanı kampanyasına başlayan Hergele Elektrikli Scooter, şu an için 13 bin 445 TL toplamayı başardı. Girişimin hedefi ise 100 bin TL toplamak. Hergele tarafından paylaşılan bilgilere göre Türk mühendisler ve tasarımcılar tarafından geliştirilip lokal olarak üretilen Hergele scooterları, birçok farklı şehir yapısı düşünülerek multidisipliner yöntemlerle, yaya ulaşımının zor olduğu şehirlerin bile üstesinden gelecek şekilde tasarlandı.

Amortisörlü ön maşa sayesinde konforlu bir yolculuk vadeden Hergele scooterları, katlanma özelliğine de sahip. 350 Watt gücünde motora sahip olan Hergele Elektrikli Scooter, yokuşlarda da başarılı bir performans sunmayı hedefliyor. İki farklı Hergele Elektrikli Scooter modeli olduğunu da belirtelim.

Base model ve Pro model olarak ayrılan modeller sadece batarya konusunda farklılık gösteriyor. Base model 7,8 Ah batarya ve 25 km menzil ile gelirken, Pro modeli 10.4 Ah batarya ve 35 km menzil ile geliyor. Her iki modelin de siyah ve beyaz olmak üzere iki renk seçeneği sunduğunu da ekleyelim.

Ana renk modellerinin haricinde Hergele Custom adından bir özellik de sunan Hergele Elektrikli Scooter, renk ve deck üzerinde kullanıcıların seçeceği düzenlemeleri yapmalarına imkan tanıyor. Bugay Çağlar ve Lal Polater tarafından kurulan Hergele'nin şu an için 7 kişilik bir ekip tarafından yönetildiğini de ekleyelim. 

Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak şu an için Hergele Elektrikli Scooterın Base modeline Early Bird fırsatı ile 2 bin 390 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. Hergele Pro modelinin fiyatı ise 2 bin 850 TL. Şubat ayında siparişleri almaya başlayan Hergele, Mayıs ayında ise ürün teslimine başlayacak. Son olarak Hergele'nin 20-23 Şubat tarihinde düzenlenecek olan MOTOBIKE EXPO fuarına katılacağını da ekleyelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.