SPONSORLU

İşletmenizi klasik yaklaşıma göre 3 kat daha hızlı dijitalleştirin

1C:Enterprise, 1500’den fazla kullanıma hazır uygulama ile şirketlere yeni iş kollarına kolaylıkla adapte olma imkanı veren benzersiz bir iş geliştirme çerçevesi sunan esnek bir iş otomasyonu platformudur.
İşletmenizi klasik yaklaşıma göre 3 kat daha hızlı dijitalleştirin

Hangi ölçekte olursa olsun, tüm işletmeler süreç ve iş akışlarının sayısı artıkça otomasyon ihtiyacıyla karşı karşıya kalır. Bazı şirketler, yüksek kaliteli ürünleri garanti eden büyük yazılım şirketlerine yönelirken diğerleri en uygun fiyatlı çözümleri arar. Ancak her halükârda spesifik ihtiyaçların karşılanması için özelleştirme yapılırken çok fazla emek harcanır. Üçüncü bir seçenek olarak, mevcut programlama dillerini kullanarak sıfırdan bir otomasyon sistemi geliştirilebilir. Bu durumda ise, şirketler süreç boyunca pek çok hata yapabilir ve yıllarca bu sorunların giderilmesiyle uğraşmak zorunda kalabilirler.

Türkiye'de yaklaşık 3,5 milyon KOBİ var. Özelleştirilebilir ERP uygulamaları, yani KOBİ'lerin sektörel bazda değişen iş süreçlerine özel iş otomasyonu ihtiyaçları en üst düzeydedir. Aynı sektörde faaliyet gösteren KOBİ'lerin iş süreçlerine baktığımızda bile farklılıklar görebiliyoruz.

Bu noktada, daha fazla maliyet ve zaman gerektiren geleneksel yazılım geliştirme yöntemlerinin yerini daha az maliyetle daha kısa sürede daha hızlı uygulama ve daha fazla uyarlama imkânı sunan platformların almakta olduğunu görüyoruz.

Mehmet İşcen, BDM, 1Ci

1C:Enterprise seçim yapmayı kolaylaştırır ve size iş otomasyonu için güçlü bir platform sağlar.

1C:Enterprise, 1500’den fazla kullanıma hazır uygulama ile şirketlere yeni iş kollarına kolaylıkla adapte olma imkanı veren benzersiz bir iş geliştirme çerçevesi sunan esnek bir iş otomasyonu platformudur.

1C:Enterprise, otomasyon süreçlerinin hızlı bir şekilde oluşturulmasını sağlayan bir geliştirme platformudur. Platformda hali hazırda 1500'den fazla dikey çözüm geliştirilmiştir. Çözümlerin işlevselliği, platformun geliştirme ortamı kullanılarak daha da özelleştirilebilir ve genişletilebilir. Ayrıca platform artık Türkçe’yi de destekliyor. Yani, platform üzerinde geliştirilen uygulamalar Türkçe dilinde olacağı için yeni arayüzler oluşturmaya gerek kalmıyor.

1C:Enterprise, basit arayüzleri ve görsel düzenleme yaklaşımı sayesinde, junior yazılım geliştiriciler ve kullanıcılar tarafından rahatlıkla öğrenilebilir. Platformda kolayca geliştirilen uygulamalar iş ihtiyaçlarınıza göre ölçeklendirilir. Tüm uygulamayı yenilemeden süreçleri güncelleyebilir ve diğer 1C ve üçüncü parti çözümlerle entegre edebilirsiniz. Şirketin tüm teknoloji ihtiyacını 1C:Enterprise sistemi etrafında oluşturabilir, hızla entegre ederek ve API çözümleri sunabilirsiniz.

Ana ürün olan yenilikçi teknoloji platformu 1C:Enterprise ve üzerinde geliştirilmiş uygulamalar ezber bozan özelleştirilmiş çözümler sağlar. Bu sistem mimarisi açık kodlu, işlevsel ve esnek uygulamalarla beraber hızlı devreye alma süresi, yüksek performans, bir ila on binlerce kullanıcıya ölçeklenebilirlik, bulut ve mobil gibi özellikler de sunar. 1C:Enterprise tabanlı uygulamaların açık kaynak kodlu yapısı sayesinde, uygulamayı oluşturan asıl ekibe bağımlı kalmadan herhangi bir 1C yazılım geliştiricisinden destek alabilirsiniz.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerdeki kilit süreçleri kontrol etmek ve yönetmek için kapsamlı bir çözüm olan 1C:Drive, operasyonlara şeffaflık getirip, büyüme için yeni fırsatlar ortaya koyulmasını sağlar. 1C:Drive’ın yerel versiyonu; çek ve senet desteği, KDV Tevkifatı, e-Fatura, e-devlet sistemleri ve diğer sistemlerle entegrasyon gibi Türk iş dünyasının gereklerine uyarlanmıştır.

1C:Drive hakkında daha fazla bilgi edinin

1C şirketi, Rusya ve BDT’nin önde gelen bilişim şirketlerinden biridir. Şirket 25 yılı aşkın süredir iş süreci otomasyonu için ölçeklenebilir ve esnek teknolojiler sunmaktadır. Teknolojik uzmanlığını küresel pazara getirmek ve her büyüklükteki işletmede dijital dönüşümü kolaylaştırmak misyonuyla çalışan 1Ci, 1C şirketinin uluslararası bölümüdür. 1Ci, bilişim teknolojileri sağlayan şirketlere özel 1C:Enterprise üzerinde kendi çözümlerini oluşturma, 1C:Drive’ı devreye alma veya sadece yeniden satış yapma gibi seçeneklerle iş ortaklığı programları sunmaktadır. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.