Teknasyon, ortaklık ve stratejik iş birliği kapsamında Webrazzi'ye yüzde 5 ortak oldu

Teknasyon ile Webrazzi arasında ortaklık ve stratejik iş birliği anlaşması imzalandı.
Teknasyon, ortaklık ve stratejik iş birliği kapsamında Webrazzi'ye yüzde 5 ortak oldu

Bundan 5 yıl önce kurulan ve ürettiği 30’un üzerinde uygulama 55 dilde 155 ülkede hizmet veren Teknasyon, Webrazzi ile ortaklık ve stratejik iş birliği anlaşması imzaladı. Brezilya, İtalya, İspanya, Meksika ve Hindistan gibi özellikle genç nüfusun yoğun olarak yaşadığı ülkelerde yaklaşık 1,2 milyarın üzerinde indirmeye ulaşan uygulamalarının ötesinde, kurucu ekibi yatırımları ile tanıyacaksınızdır.

Son 6 ayda Meditopia, Alivex, Lisa.ai, Garajsepeti yatırımlarına imza atan ve girişim ekosistemimizi yurt dışına açma ve geliştirme vizyonunda olan Teknasyon Kurucu Ortakları Burak Sağlık, Mustafa Sevinç, Mustafa Vardalı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen imza töreni ile Webrazzi'nin yüzde 5 hissesini satın aldı. Hisse satışının yanı sıra Webrazzi ile ortak yatırımları ve çeşitli sponsorlukları da kapsayan stratejik iş birliği anlaşması ile ilgili gelişmeleri önümüzdeki dönemlerde sizlerle paylaşacağız.

2020 yılı içinde bu önemli ortaklığın etkilerini göreceksiniz ve ekosisteme faydalarını hissedeceksiniz. Bu sebeple özellikle girişim ekosisteminde yer alan kişilerin gelişmeleri ve duyurularımızı düzenli takip etmesini öneririm.

Yukarıda bahsettiğim ortak yatırımlarla ilgili çalışmalarımız özellikle ilginizi çekecektir diye düşünüyorum. Hatırlarsanız kısa süre önce bununla ilgili bir paylaşım yapmıştım ve Webrazzi Ventures'ın ismini anmıştım. Kısa süre içinde bu konuda daha fazla detay paylaşacağız.

Bu fırsatla, Teknasyon kurucularına hem aramıza hoşgeldiniz diyorum hem de iş birlikleri ve sektöre inançları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Son bir not olarak şunu da eklemiş olayım: Teknasyon ekibi ile henüz tanışmadıysanız Webrazzi Summit 2019 ve Webrazzi Developer 2019'da yaptıkları konuşmaları izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.