Kullanılabilirlik testi uygulaması Maze, 2 milyon dolar yatırım aldı

Tasarımlarınızı koda dökmeden kullanılabilirlik testi yapmanıza olanak sağlayan Maze girişimi 2 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.
Kullanılabilirlik testi uygulaması Maze, 2 milyon dolar yatırım aldı

Tasarımlarınızı koda dökmeden kullanılabilirlik testi yapmanıza olanak sağlayan Maze girişimi 2 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Maze ile hali hazırda geliştirmekte olduğunuz tasarımı daha koda dökmeden tasarım aşamasındayken test edebiliyor, test sonuçlarını düzgün raporlanmış şekilde elde edebiliyorsunuz. Bu da ürün geliştirme sürecini daha çevik hale getirmenize ve kullanıcı deneyimini maksimize etmenize yarıyor.

Amplify Partners'in öncülük ettiği yatırım turuna önceki turda girişimi tohum öncesi yatırımla desteklemiş olan Seedcamp and Partech de katıldı. Bu yatırımla beraber yatırımcı listesine eski Figma COO'su Eric Wittman, Olivier Pomel ve Datadog CEO'su Peter Skomoroch katılmış oldu.

Techcrunch'ın haberine göre ürünü hali hazırda aralarında IBM, Greenpeace, Accenture, BMW ve daha fazla şirketin olduğu 20.000den fazla kullanıcı kullanıyor. Bu 2018'de kurulmuş SaaS hizmet modelindeki uygulama için oldukça umut verici ki tohum yatırım 2 milyon dolar seviyesinde gerçekleşmiş.

Son zamanlarda yatırım alan silikon vadisi ve avrupa girişimlerine baktığımızda collaboration yani takım ile beraber birlikte çalışmaya olanak veren uygulamalar trend olmuş durumda. Bu konuda son zamanlarda öne çıkan uygulamalardan biri de tasarım ve prototipleme uygulaması Figma.

Girişim 2 milyon dolarlık yatırımın yanında Figma desteğini de hayata geçirdiklerini duyurdu. Haber Figma kullanan kullanıcıları sevindirmiş olacak ki Product Hunt'ta da günün uygulaması olmuş. Bir çok Sketch kullanan firma Figma'nın birlikte çalışabilme ve "Auto Layout" gibi güncellenen özellikleri için Figma'ya geçiş yapma eğiliminde. Figma desteği ile Maze hitap ettikleri tasarım komünitesine daha da yakınlaşmış oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.