Kelime Savaşı 2 ayda 6 milyon kişiye ulaştı

Mynet Games tarafından geliştirilen Sosyal Trivia oyunu Kelime Savaşı, 2 ay gibi kısa bir sürede 6 milyon kişiye ulaşarak Apple'ın yayınladığı 2019 yılının en çok indirilen oyunları listesinde üçüncü oldu.
Kelime Savaşı 2 ayda 6 milyon kişiye ulaştı

Geçtiğimiz aylarda Mynet Games tarafından geliştirilen Kelime Savaşı oyunu, kısa zaman içinde büyük kitlelere ulaşmayı başardı. Oyuncularının paylaştığı eğlenceli oyun görüntüleriyle Twitter ve Instagram'da sosyal medya fenomenine dönüşen Kelime Savaşı, yayına girdiği hafta en çok indirilen oyunlar listelerinde ilk sıraya yerleşmişti.

Mynet Games tarafından geliştirilen Sosyal Trivia oyunu Kelime Savaşı, 2 ay gibi kısa bir sürede 6 milyon kişiye ulaşarak Apple'ın yayınladığı 2019 yılının en çok indirilen oyunları listesinde üçüncü oldu. Mynet tarafından paylaşılan bilgilere göre "Kırılan şeyler" sorusuna verilen "Kalp" cevabı gibi eğlenceli içerikleri 6,6 Milyondan fazla beğeni, 66 binden fazla yorum alarak 95 Milyon erişime ulaştı.

Mynet Games ekibi

Oyuncularının yüzde 40'ı kadın ve yüzde 80'i ise 35 yaş altında olan Kelime Savaşı oyunu, Almanya'da da en çok indirilen 5. Trivia oyunu olmayı başardı. 29 Ekim günü Kelime Savaşı oyuncuları, her soru için doğru sayılan "Yaşasın Cumhuriyet" ve "Bayramımız Kutlu Olsun" cevaplarını 2,7 Milyon kez vererek Cumhuriyet Bayramını kutladılar.

Çok genç ve yaratıcı bir kitlenin Kelime Savaşı'nı oynadığını dile getiren Mynet CEO'su Bilgen Aldan, bu kadar kısa sürede gösterilen ilgi ve sorulara verilen yaratıcı cevaplar için çok teşekkür ettiklerini de paylaştı. Aldan, Almanya’da da iyi giden Kelime Savaşı için yurt dışı çalışmalarına devam ettiklerini de paylaştı. Dilerseniz Kelime Savaşı oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.