T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanat birimlerinin resmi uygulaması: Sanat Cepte

Sanat Cepte uygulaması, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanat birimleri tarafından gerçekleştirilen sanat etkinliklerinin duyurulmasına ve etkinlik biletlerinin temin edilmesine imkan sağlıyor.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanat birimlerinin resmi uygulaması: Sanat Cepte

Biletinial.com ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğiyle hayata geçirilen Sanat Cepte uygulaması, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı sanat birimleri tarafından gerçekleştirilen sanat etkinliklerinin duyurulmasına ve etkinlik biletlerinin temin edilmesine imkan sağlıyor. 2019-2020 sanat sezonu boyunca, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığının tüm etkinliklerine Biletinial web sitesinin ve mobil uygulamasının yanı sıra Sanat Cepte mobil uygulaması üzerinden de ulaşabilmek mümkün olacak.

Biletinial.com'un Devlet Opera ve Balesi, Devlet Tiyatroları ve Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tüm sanat etkinliklerinin resmi bilet satış portalı olduğunu hatırlatalım. Böylelikle bu alanlardaki tüm etkinliklere Sanat Cepte uygulamasından ulaşmak da mümkün olacak.

Nasıl kullanılır?

Hem iOS hem de Android kullanıcıları için aktif olan Sanat Cepte uygulamasını kullanmak için platformda üyelik oluşturmanız gerekiyor. Bunun için ad, soyad, telefon numarası, e-posta adresi ve lokasyonunuzu, belirlediğiniz şifre ile birlikte platforma sunmanız gerekiyor. Akabinde direkt olarak etkinliklere ulaşabiliyor; oturma düzeni, bilet fiyatı, etkinliğin özeti gibi bilgileri kolaylıkla bulabiliyor ve tek tıkla bilet satın alabiliyorsunuz. Üstelik bunu yaparken de hem etkinliklere dair genel bir bilgi sahibi oluyorsunuz hem de zamandan kazanıyorsunuz. Dilerseniz etkinliklerle ilgili hatırlatma da kurabiliyor ve onlarla ilgili bildirimler alabiliyorsunuz.

Sanat Cepte uygulamasının uzun süredir eksik diyebileceğimiz bir boşluğu doldurduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar ülkemizde bilet satın alma platformları alanında bir rekabet söz konusu olsa da Sanat Cepte uygulaması sade tasarımı ve kullanım kolaylığıyla kendini gösteriyor.

Sanat Cepte'yi App Store'dan ya da Google Play Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.