Webrazzi Fintech 2019’un yeni konuşmacıları belli oldu!

Türkiye Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi Fintech 2019’un yeni konuşmacıları belli oldu!

11 Aralık Çarşamba günü Raffles İstanbul'da düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın ilk tur konuşmacılarının belli olduğunu sizlere geçtiğimiz hafta aktarmıştık. Ülkemizdeki Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın yeni konuşmacıları belli oldu. 

Hatırlatmak gerekirse konferansımızın ilk tur konuşmacıları arasında Colendi kurucu ortağı Bülent Tekmen, ÖDED başkanı Burhan EliaçıkWirecard CEO'su Dündar Özdemir, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü H. Mete Güneş, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Birim Müdürü Halim Memiş, Webrazzi Insights yöneticisi Nazlı Türdü, KPMG Türkiye partneri Sinem Cantürk, PayPad kurucusu Veysel Berk ve ülkemizde fintech ekosisteminin bilinen isimlerinden Yunus Emre Güzer yer alıyor.

Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın yeni konuşmacıları arasında ise iyzico kurucu ortağı ve CEO'su Barbaros Özbugutu, Kobaküs kurucu ortağı Doğukan Gözeten, commencis yönetim kurulu başkanı Fatih İşbecer, Ödeal kurucu ortağı ve CEO'su Fevzi Güngör, ininal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gülben Yağcı, Core Strateji kurucusu İhsan Elgin, Birleşik Ödeme CEO'su İlker Sözdinler ve BiLira kurucu ortağı Sinan Koç gibi önemli isimler alıyor.

Webrazzi Fintech 2019 konferansımıza oldukça kısıtlı bir süre kaldığını da hatırlatalım. İlerleyen günlerde Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın programını da duyuracağız. Webrazzi Fintech 2019 konferansımıza katılmak için ise buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsorlar

 

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsor

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.