E-ticaret platformu kurulmasına yardımcı olan Flow, 37 milyon dolar yatırım aldı

Markaların ve perakendecilerin sınır ötesi bir e-ticaret şirketi kurmalarına yardımcı olan Flow, New Enterprise Associates liderliği üstlendiği B Serisi yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldı.
E-ticaret platformu kurulmasına yardımcı olan Flow, 37 milyon dolar yatırım aldı

Markaların ve perakendecilerin sınır ötesi bir e-ticaret şirketi kurmalarına yardımcı olan Flow, New Enterprise Associates liderliği üstlendiği B Serisi yatırım turunda 37 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı. Yatırım turuna katılan diğer isimler American Express Ventures, Latitude Ventures, Liza Landsman oldu.

37 milyon dolarlık yeni yatırımla birlikte Flow'un aldığı toplam yatırım miktarı 55 milyon dolara yükseldi. Şirket, 37 milyon doları Flow'ın satış ve pazarlama ekibini genişletmek ve ürünü geliştirmek için kullanacağını açıkladı.

Flow CEO'su Rob Keve, sosyal medya ve dijital pazarlamanın büyüsü sayesinde, tüketiciye yönelik birçok markanın globaldeki tüketicilere ulaştığını söyledi. Bununla birlikte, bu tüketiciler için gerçek alışveriş deneyiminde nakliye genellikle yavaş ya da pahalı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca site yerel ödeme hizmetleri ile bütünleşmekte başarısız olabiliyor. Flow ise hem e-ticaret sitesi hem de tüketici için bu sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Flow, mevcut e-ticaret platformlarının en üstünde yer alıyor. Böylece alışveriş deneyimi yerel fiyatlandırma ve ödeme seçenekleriyle otomatik olarak konumlarına uyarlanıyor. Ayrıca, Flow'un taşıyıcılarla olan ilişkileri sayesinde, uluslararası nakliye zamanında ve uygun fiyatlı hale getiriliyor. Bir işletme, halihazırda uluslararası denizcilik fırsatları ve dağıtım merkezlerine sahip olsa bile lojistik yönetimi için Flow'u kullanabiliyor.

2015 yılında kurulan şirketin müşterileri arasında MZ Wallace ve Charles & Colvard gibi çok kanallı işletmelerin yanı sıra MVMT Watches gibi online markalar da bulunuyor. Flow, müşterilerinin yıldan yıla yüzde 200 oranında arttığının altını çiziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.