Webrazzi Fintech 2019’un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

Türkiye Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın ilk tur konuşmacıları belli oldu.
Webrazzi Fintech 2019’un ilk tur konuşmacıları belli oldu!

11 Aralık Çarşamba günü Raffles İstanbul'da düzenleyeceğimiz Webrazzi Fintech 2019 konferansımıza oldukça kısıtlı bir süre kaldı. Türkiye Fintech ekosistemini bir araya getirecek olan Webrazzi Fintech 2019 konferansımızın ilk tur konuşmacıları ise belli oldu.

Yılın son Webrazzi konferansı olacak olan Webrazzi Fintech 2019'da, finansal teknolojilerden bankacılığa, ödeme teknolojilerinden açık bankacılığa kadar pek çok önemli konu konuşulacak.

Webrazzi Fintech 2019'un ilk tur konuşmacıları arasında ise Colendi kurucu ortağı Bülent Tekmen, ÖDED başkanı Burhan Eliaçık, Wirecard CEO'su Dündar Özdemir, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü H. Mete Güneş, Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Birim Müdürü Halim Memiş, Webrazzi Insights yöneticisi Nazlı Türdü, KPMG Türkiye partneri Sinem Cantürk, PayPad kurucusu Veysel Berk ve ülkemizde fintech ekosisteminin bilinen isimlerinden Yunus Emre Güzer yer alıyor.

ÖDED başkanı Burhan Eliaçık "Yasal Değişiklik Ekosisteme Ne Getiriyor?" isimli konuşması ile yasal düzenlemelerin ekosistemi nasıl etkilediğini Webrazzi sahnesinde anlatacak. Webrazzi Insights yöneticisi Nazlı Türdü ise "Bankacılığın Geleceği: Açık Bankacılık" isimli sunumu ile bankacılığın geleceği olarak görülen açık bankacılığın detaylarını Webrazzi Fintech 2019 sahnesinde paylaşacak.

İlerleyen günlerde diğer konuşmacılarımızı duyurmaya da devam edeceğiz. Webrazzi Fintech 2019 konferansımıza katılmak için ise buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsor

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.