Webrazzi Developer 2019'un konferans programı belli oldu!

Geçtiğimiz hafta konuşmacılarını sizlerle paylaştığımız Webrazzi Developer 2019'un konferans programı da belli oldu!
Webrazzi Developer 2019'un konferans programı belli oldu!

Bugün erken saatlerde, yazılım dünyasını bir araya getiren Webrazzi Developer 2019'a sayılı günler kaldığını sizlerle paylaşmıştık. 13 Kasım Çarşamba günü, Raffles İstanbul'da gerçekleştireceğimiz konferansımızda yazılım geliştirme, programlama dilleri, teknoloji şirketlerinin altyapısal dönüşüm hikayeleri gibi geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlığı önemli konuklarıyla ele alacağız.

Geçtiğimiz hafta konuşmacılarını sizlerle paylaştığımız Webrazzi Developer 2019'un konferans programı da belli oldu! Veri merkezleri, veri güdümlü liderlik, teknoloji şirketlerinin altyapısal dönüşümü, yazılımda evrilebilen sistemler ve cloud gaming gibi konuları ele alacağımız konferansımızdaki oturumları detaylı olarak buradan ya da aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Geliştiricilerin gündemini oluşturan birçok başlık, Webrazzi Developer 2019’da önemli konuklarıyla gündemimizde olacak. Yeni teknolojileri değerlendirip bunların günümüze nasıl entegre edilebileceğinden bahsedeceğimiz, yazılımcılık dikeyinde sektöre yön veren kişilerin yer alacağı konferansımıza katılarak kendinizi yazılım odağında geliştirebilir ve konuyla ilgili güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Konferansımızın tüm konuşmacılarını buradan inceleyebilir, yeni teknolojileri değerlendirip bunların günümüze nasıl entegre edilebileceğinden bahsedeceğimiz konferansımıza katılım sağlamak içinse buradan bilet alabilirsiniz.

SPONSORLAR

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

 

Gümüş Sponsorlar

 

Medya Sponsorları

  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.