Yıldız Holding, girişimlere 75 bin dolara kadar yatırım yapacak

Yıldız Holding, Sente Foundry ile birlikte uluslararası girişim yatırım programı başlatıyor.
Yıldız Holding, girişimlere 75 bin dolara kadar yatırım yapacak

İçinde Ülker ve Godiva gibi önemli markaları bulunduran Yıldız Holding, Sente Foundry ile birlikte uluslararası girişim yatırım programı başlatıyor. Sente Foundry ile iş birliğine giden Yıldız Holding, söz konusu program ile erken aşama girişimlere ulaşmayı hedefliyor.

Programa katılacak olan girişimlerin pazarlama teknolojileri, perakende teknolojileri, tedarik zinciri teknolojileri veya tüketici deneyimi konusunda çözümler üreten girişimler olması gerekiyor. İki etaptan oluşacak olan uluslararası girişim yatırım programının ilk ayağı 10 - 14 Şubat tarihlerinde Londra'da gerçekleşecek.

Programın ikinci ve son ayağı ise önümüzdeki yılın Mart ayında İstanbul'da gerçekleşecek. Yahya Ülker'in LinkedIn'den paylaştığı bilgilere göre Yıldız Holding, girişimlere 75 bin dolara kadar yatırımlar yapacak. Paylaşılan bilgilere göre en az 3 girişim, 6 haftalık programın sonunda 50 ile 75 bin dolar arasında yatırımlar alacak

Dilerseniz Yıldız Holding ve Sente Foundry iş birliği ile hayata geçen uluslararası girişim yatırım programına buradan başvurabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.