Perakende mağazacılığı odağına alan Evidea, 6 yıl içinde 110 mağaza açacak

Geçtiğimiz Ocak ayında çoğunluk hisseleri Topbaş ailesi tarafından satın alınan Evidea, e-ticarette tecrübesini, perakendeye taşımayı hedefliyor.
Perakende mağazacılığı odağına alan Evidea, 6 yıl içinde 110 mağaza açacak

2016 yılının Aralık ayında ülkemizin online alışveriş platformlarından biri olan Evidea'nın ilk fiziksel mağazasını açtığını sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz Ocak ayında ise çoğunluk hisseleri Topbaş ailesi tarafından satın alınan Evidea, e-ticarette yakaladığı başarıyı, perakendeye taşımayı hedefliyor.

Ev ürünleri kategorisinde Türkiye’nin en fazla alışveriş yapılan online alışveriş platformlarından biri olan Evidea, şirketin Pazarlama Müdürü Ayşe Demirtepe'nin paylaştığı bilgilere göre 6 yıl içinde 110 fiziksel mağaza açmayı hedefliyor. 

İlk 10 mağazanın İstanbul’da açılacağını da paylaşan Demirtepe, 6 yıl içinde 180 bin m2 toplam mağaza alanına ulaşacaklarını duyurdu. Söz konusu mağazaların çoğunluğunun AVM'ler içinde olacağını da sözlerine ekleyen Demirtepe, 2019 yılının son çeyreğinde 5 yeni mağaza ile birlikte toplam 6 mağazaya ulaşmış olacaklarını da duyurdu.

İlk 10 mağazanın ardından Anadolu’ya yayılmayı planlayan Evidea, e-ticaret mağazasını sadece bir satış kanalı olarak değil aynı zamanda iletişim kanalı ve Evidea’daki ürünlerin kataloğu olarak görüyor. Yeni konseptlerindeki ilk mağazayı Ataşehir Metropol İstanbul AVM’de açtıklarını da belirten Ayşe Demirtepe, 2020 yılında birçok önde gelen alışveriş merkezinde müşterileri ile buluşmaya devam edeceklerini de paylaştı.

Kullanıcıların dokunarak alışveriş yapmayı sevdiğini bu nedenle fiziksel mağazaların çok önemli olduğunu da paylaşan Evidea, müşterilerinin aradıkları her ürünü mağazalarında bulabileceklerini de paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.