Robot süpürge üreticisi iRobot, Türkiye pazarına giriş yaptı

Robot süpürge konseptinin mucidi konumunda olan iRobot, bugün düzenlediği bir lansman ile Türkiye pazarına resmen giriş yaptığını duyurdu.
Robot süpürge üreticisi iRobot, Türkiye pazarına giriş yaptı

Robot süpürge konseptinin mucidi konumunda olan iRobot, bugün düzenlediği bir lansman ile Türkiye pazarına resmen giriş yaptığını duyurdu. Robot süpürge kategorisini 2002 yılında Roomba Robot süpürgeyi icat ederek oluşturan iRobot, bugüne kadar toplamda 25 milyonu aşkın robot süpürge satmayı da başardı.

Düzenlenen lansmanda iRobot'un dünyadaki faaliyetleri, yeni ürünleri ve Türkiye pazarındaki hedeflerini gibi önemli konular konuşuldu. Kendi toz haznesini kendi temizleyen yeni robot süpürgesi Roomba i7+, Roomba s9+ ve akıllı haritalama sistemine sahip robot paspası Braava jet m6 da bugün gerçekleşen lansmanda tanıtıldı.

Gerçekleşen basın toplantısında iRobot EMEA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jean-Jacques Blanc, iRobot’un EMEA Ürün Müdürü Antoine Garcia ve iRobot Türkiye Ülke Müdürü Murat Köse’nin katıldığını da ekleyelim. Yaptığı konuşmada Türkiye’nin temizlik alışkanlıklarını değiştirmeye aday olduklarını dile getiren Blanc, Türkiye’de robot süpürge pazarında liderliğe yükselmeyi ve markanın globaldeki öncü vizyonunu Türkiye’de başarılı bir şekilde yürütmeyi hedeflediklerini açıkladı.

Paylaşılan bilgilere göre Türkiye pazarındaki iRobot Roomba robot süpürge ve robot paspas modelleri, Hepsiburada, Teknosa, MediaMarkt, Amazon Türkiye, Boyner, Süpürge Sepeti ve GelecekEvimde gibi platformlardan satışa sunulacak. 

Robot süpürge alanında bir ilk olan hedefi ile yola çıkan Roomba i7+, otomatik kir boşaltma fonksiyonu ile kullanıcılara büyük bir konfor sağlıyor. Hem şarj ünitesi hem de temizleme haznesi olarak kullanılan otomatik kir boşaltma sistemi Clean Base'i kullanan Roomba i7+, ülkemizde 8 bin TL fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.