iOS 13'ün 19 Eylül'de yayınlanma saati belli oldu

Önce geliştiriciler için sonrasında ise tüm iPhone kullanıcıları için beta dönemine başlayan iOS 13'ün final sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağı belli oldu. 
iOS 13'ün 19 Eylül'de yayınlanma saati belli oldu

Apple'ın geçtiğimiz Haziran ayında düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nda mobil işletim sisteminin yeni versiyonu olan iOS 13'ü tanıttığını sizlere aktarmıştık. Önce geliştiriciler için sonrasında ise tüm iPhone kullanıcıları için beta dönemine başlayan iOS 13'ün final sürümünün ne zaman kullanıma sunulacağı belli oldu. 

Hatırlatmak gerekirse iOS 13 Public Beta'nın nasıl yüklenebileceğini sizlere geçtiğimiz Haziran ayında aktarmıştık.  Bugün Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre iOS 13, 19 Eylül Perşembe günü yani yarın kullanıma sunulacak.

Türkiye saatiyle 20.00’da yayınlanacak olan iOS 13, yeni memoji'ler, karanlık mod, daha küçük güncellemeler ve daha hızlı uygulamalar gibi özelliklere de sahip. Geçtiğimiz hafta tanıtılan iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modelleri de işletim sistemi olarak iOS 13'ü kullanacaklar. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.