Reklamsız ve sade online yazı aracı: Write

Son dönemin popüler özelliklerinden biri diyebileceğimiz "karanlık mod" özelliği de platformda mevcut. Böylelikle gözünüz yorulmadan da yazı yazmaya devam edebiliyorsunuz. 
Reklamsız ve sade online yazı aracı: Write

Her geçen gün farklı uygulamaların çıkıyor oluşu beraberinde karmaşayı da getiriyor. Özellikle sadelik severler için bir uygulamanın birden fazla özelliği olması kafa karışıklığı yaratabiliyor. Kalemin ve kağıdın yerini mobil cihazların aldığı günümüzde, yazı yazmak için de birçok uygulama bulunuyor. Ancak bu uygulamalardan istenilen verimi elde etmek için üst sürümleri kullanmak gerekiyor.

Ücretsiz ve sade bir yazı aracı arayanlar içinse oldukça yeni bir platform olan Write'ı tanıtalım. Öncelikle Write'ı kullanmak için herhangi ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, platformun web sitesine girmeniz yeterli. Akabinde direkt olarak gerçekten çok sade bir ekranda dilediğiniz yazıyı yazabiliyorsunuz. Son dönemin popüler özelliklerinden biri diyebileceğimiz "karanlık mod" özelliği de platformda mevcut. Böylelikle gözünüz yorulmadan da yazı yazmaya devam edebiliyorsunuz. 

Write, ne kadar yazdığını görmeyi sevenler için kelime ve harf sayısını da aktif etmiş. Yazdığınız kelime ve harf sayısını, açılan sayfada sağ üst köşede görebiliyorsunuz. Platform üzerinden bir yazı yazdıktan sonra yazdıklarınızın kaybolmasını istemiyorsanız üstte bulunan "save file" butonunda .md uzantılı olarak yazılanı kaydedebiliyorsunuz. Bilgisayarınızdaki uyumlu uygulamaların bu dosyaları açabileceğini hatırlatalım. Ayrıca siteden çıktıktan sonra siteye yeniden girerseniz yazınızın kaybolmamış olduğunu da göreceksiniz.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi ücretsiz ve sade oluşuyla kullanıcıların dikkatini çeken Write, ne yazık ki mobilde kullanılamıyor oluşuyla beklentileri tam olarak karşılamıyor. Ancak bu noktada platformun yeni olduğunu tekrar hatırlatmamız gerekiyor. Write, şimdilik temel ihtiyaçları karşılasa da ilerleyen dönemde kendine yeni özellikler eklerse çok daha güzel bir uygulama olacaktır.

Platforma buradan göz atabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.