Razer'ın yeni kılıfı oyun oynarken iPhone'unuzu serin tutacak

Oyun ekipmanları üreten önemli firmalardan olan Razer, iPhone modelleri için yeni bir kılıf ürettiğini duyurdu.
Razer'ın yeni kılıfı oyun oynarken iPhone'unuzu serin tutacak

Apple'ın dün düzenlediği bir etkinlikle birlikte iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini tanıttığını sizlere aktarmıştık. Bugün ise oyun ekipmanları üreten önemli firmalardan olan Razer, iPhone modelleri için bir kılıf ürettiğini duyurdu.

Akıllı telefonların gelişmesi ile birlikte daha da popüler bir hale gelen mobil oyunlar, akıllı telefonların ısınmalarına neden oluyorlar. Bu sorunu ortadan kaldırmayı hedefleyen Razer, takıldığı akıllı telefonları oyun oynarken soğutmayı sağlayan bir kılıf üretti.

Arctech adındaki yeni kılıf ailesinin iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max ve Razer Phone 2 modelleri için üretildiklerini de ekleyelim. Arctech kılıf ailesinin Slim ve Pro olmak üzere iki farklı versiyona sahip olduklarını da ekleyelim.

Slim modeline oranla daha kalın bir model olan Arctech Pro modeli akıllı telefonunuzu 3 metreye kadar olan düşmeler için de koruyor. 3 katmanlı bir yapıya sahip olan Arctech, mikrofiber astar, Thermaphene teknolojisine sahip bir katman ve delikli bir dış kaplamadan oluşuyor. 

Thermaphene teknolojisi sayesinde akıllı telefonları serin tutan ve ısınmalarını engelleyen Arctech, mobil oyunculuğun gelişmesi ile birlikte daha da önemli bir hale gelebilir. Son olarak Arctech Slim modelinin 30, Arctech Pro modelinin ise 40 dolarlık fiyatlara sahip olduklarını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.