iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı

Ailenin en güçlü üyeleri olan iPhone 11 Pro ailesinin haricinde iPhone 11 modelinin tanıtıldığını da belirtelim. Tanıtılan modellerin isimleri iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max.
iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı

iPhone 11 Pro ailesinin özellikleri ve fiyatı açıklandı. Ailenin en güçlü üyeleri olan iPhone 11 Pro ailesinin haricinde iPhone 11 modelinin tanıtıldığını da belirtelim. Tanıtılan modellerin isimleri iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max.

Tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi iPhone X modeli ile benzer bir tasarıma sahip olan iPhone 11 Pro ailesi, iki farklı boyutta ekran sunuyor. 5,8 inç ve 6.5 inç olmak üzere iki farklı model sunan iPhone Pro ailesi, OLED ekran paneli ve Super Retina HDR ekran teknolojilerini kullanacak. iPhone 11 Pro modelleri, siyah, uzay grisi, gri ve altın olmak üzere 4 farklı renk seçeneğine sahip olacaklar.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max teknik özellikleri

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone XS modelinin yeni özellikler kazanmış bir versiyonu olarak karşımıza çıkan iPhone 11 Pro, 5,8 inç ve 6.5 inçlik ekranlar ile karşımıza çıkıyor. Dolby Vision ve HDR10 desteğine sahip olan Super Retina ekrana sahip olan iPhone 11 Pro, 3D Touch desteğine de sahip.

iPhone 11 Pro, XS Max'te olduğu gibi başarılı bir çift hoparlör ile video ve film izlerken çok daha etkileyici bir deneyim sunuyor. Daha hızlı bir Face ID deneyimi sunacak olan iPhone 11 Pro'da parmak izi sensörü bulunmuyor. Gücünü A13 Bionic işlemcisinden alan iPhone 11 Pro en önemli özelliği ise endüstride kullanılan ilk 7 nanometre işlemciyi kullanacak olması.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max kamera özellikleri

iPhone 11 modelinden farklı olarak 3 kamera ile gelen iPhone 11 Pro ailesi, portre modu ve özel filtrelerin yanı sıra gece modu ve geniş açı gibi özelliklere de sahip olacak. 4X optik zooma sahip olacak olan iPhone 11 Pro ailesi, 3 adet 12 megapiksellik kameralara sahip olacak. Her 3 kamera da 60 Fps 4K video kaydı yapabiliyor. Son olarak iPhone 11 Pro modellerinin kameralarında yapay zeka desteği sunacaklarını da paylaşalım. 

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max pil özellikleri

iPhone 11 Pro ailesi geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone XS'e oranla 4 saat daha uzun bir pil ömrüne sahip olacak. iPhone 11 Pro Max modeli ise geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone XS Max modeline oranla 5 saat daha uzun bir pil ömrü sunacak. Hızlı şarj adaptörünün ilk kez kutu içinde geleceğini de ekleyelim.

iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max modellerinin fiyatı

3 farklı depolama seçeneği sunan iPhone 11 Pro ailesi 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. iPhone 11 Pro modeli 999, iPhone 11 Pro Max modeli ise 1099 dolar fiyat etiketine sahip olacaklar. Cuma günü ön siparişe sunulacak olan modellerin gönderimlerine ise 20 Eylül tarihinde başlanacak.

Apple tarafından bu akşam düzenlenen ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla canlı bloglamayla aktardığımız etkinlikte diğer detayları sitemizde bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.