iPhone 11 modelinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı

Apple tarafından bu akşam düzenlenen ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla canlı bloglamayla aktardığımız etkinlikte iPhone 11 modelinin özellikleri ve fiyatı açıklandı.
iPhone 11 modelinin teknik özellikleri ve fiyatı açıklandı

Apple tarafından bu akşam düzenlenen ve Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla canlı bloglamayla aktardığımız etkinlikte iPhone 11 modelinin özellikleri ve fiyatı açıklandı. iPhone 11 modelinin haricinde iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin tanıtıldığını da belirtelim.

iPhone 11, iPhone Xs'in değil iPhone Xr'ın devamı

Geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone modellerinin yüzde 99 müşteri memnuniyeti oranına sahip olduğunu belirten Tim Cook, modellerin dünyanın en popüler akıllı telefonları olduğunu da paylaştı. Tıpkı ailenin diğer üyeleri gibi iPhone X modeli ile benzer bir tasarıma sahip olan iPhone 11, büyük ekranı ile dikkatleri çekiyor. iPhone 11, 6,1 inç tam ekran tasarımı ile birlikte yeni A13 Bionic işlemcisi ve 2 kamera sistemine sahip.

Apple kullanıcıları iPhone 11'in yeni amiral model olduğunu düşünebilir ama şunu belirtmek lazım iPhone 11 bir dönemin iPhone 5c'si ve iPhone Xr'ı.

iPhone 11 teknik özellikleri

Geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan iPhone XS modelinin yeni özellikler kazanmış bir versiyonu olarak karşımıza çıkan iPhone 11, 6,1 inç inçlik bir ekran ile karşımıza çıkıyor. Dolby Vision ve HDR10 desteğine sahip olan Super Retina ekrana sahip olan iPhone 11, 3D Touch desteğine de sahip. iPhone 11, XS'te olduğu gibi başarılı bir çift hoparlör ile video ve film izlerken çok daha etkileyici bir deneyim sunuyor. Gücünü yeni A13 Bionic işlemcisinden alacak olan iPhone 11, paylaşılan bilgilere göre bir akıllı telefonda kullanılan en hızlı işlemciyi kullanıyor.

iPhone 11 kamera özellikleri

iPhone 11 PRO ile birlikte 2 kamerayla gelen iPhone 11, portre modu ve özel filtreleri de destekliyor. iPhone 11 kamerasının geniş açı özelliğine sahip olacağını da ekleyelim. Yeni bir gece modu özelliği de sunan Apple, karanlıkta daha başarılı fotoğraflar çekilmesine olanak tanıyacak. Etkinlik çerçevesinde iPhone 11 ile çekilen geniş açılı bir video da gösterildi. 60 Fps 4K video çekebilecek olan iPhone 11, ağır çekim videolar çekmenize de imkan sunacak. Ön kamera için de geliştirmeler yapan Apple, ön kamerasına ilk kez ağır çekim video kaydı özelliği de ekledi.

iPhone 11 pil özellikleri

iPhone 11 modeli geçtiğimiz yıl tanıtılan iPhone XR modeline oranla 1 saat daha uzun bir pil ömrüne sahip olacağını paylaşan Apple, batarya konusunda geliştirmeler yaptığını da belirtti.

iPhone 11'in Fiyatı

3 farklı depolama seçeneği sunan iPhone 11, 699 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 6 farklı renk seçeneği sunacak olan iPhone 11, iPhone XR modelinin yeni versiyonu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.