Tesla'nın elektrikli pickup modeli Kasım ayında tanıtılabilir

Elon Musk'ın paylaştığı bilgilere göre Tesla'nın bir elektrikli pickup modeli Kasım ayında tanıtılabilir.
Tesla'nın elektrikli pickup modeli Kasım ayında tanıtılabilir

2017 yılının Nisan ayında sizlere Tesla'nın bir elektrikli pickup modeli üzerinde çalıştığını ve bu modelin 2019 yılında karşımıza çıkabileceğini aktarmıştık. 2017 yılını Aralık ayında ise Elon Musk, elektrikli bir pickup modeli üreteceklerini açıklamıştı. Söz konusu elektrikli pickup modelinin 2019 yılının yaz aylarında tanıtılması bekleniyordu fakat Tesla yaz aylarında herhangi bir araç tanıtmadı.

Geçtiğimiz Mayıs ayında elektrikli pickup modeli ile ilgili bir teaser görseli paylaşan Tesla CEO'su Elon Musk, bugün Twitter üzerinden yeni açıklamalarda bulundu. Elon Musk'ın paylaştığı bilgilere göre Tesla'nın bir elektrikli pickup modeli Kasım ayında tanıtılabilir.

Twitter üzerinden bir takipçisinin attığı mentiona cevap veren Elon Musk, elektrikli pickup modelinin ne zaman tanıtılacağı ile ilgili soruya "Büyük ihtimalle Kasım" olarak cevap verdi. Şu an için Tesla'nın elektrikli pickup modeli ile ilgili elimizde pek bir bilgi bulunmuyor. Daha önce araç ile ilgili açıklamalarda bulunan Musk, ürettikleri pickup modelinden "Gördüğüm en havalı otomobil" olarak bahsetmişti.

Fütüristik bir tasarıma sahip olması beklenen elektrikli pickup modelinin Elon Musk'ın açıklamalarında göre "Cyberpunk" havasında olması bekleniyor. Son olarak otomobil pazarındaki tek elektrikli pickup modelinin Tesla tarafından üretilmeyeceğini de hatırlatalım. Tesla'nın rakibi konumunda olan Rivian, elektrikli pickup modeli olan Rivian R1T modelini 2018 yılının Kasım ayında tanıtmıştı. Tesla'nın üreteceği elektrikli pickup modeli ile ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.