Migros, Trendyol'da kendi mağazasını açtı

Migros, Türkiye’nin önemli e-ticaret platformlarından Trendyol ile yaptığı iş birliğiyle ilk kez e-ticarette kendi platformu dışında bir kanalı kullanıcılara açıyor.
Migros, Trendyol'da kendi mağazasını açtı

Geçtiğimiz aylarda GittiGidiyor'un süpermarket kategorisi için CarrefourSA ile anlaştığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de Migros, Türkiye’nin önemli e-ticaret platformlarından Trendyol ile yaptığı iş birliğiyle ilk kez e-ticarette kendi platformu dışında bir kanalı kullanıcılara açıyor. Migros Sanal Market’in Trendyol mağazası, kuru gıdadan kişisel bakıma, temizlik ürünlerinden bebek ürünlerine kadar binlerce üründe kolay sipariş ve hızlı teslimat imkanı sunuyor.

81 ilde 2 binden fazla mağazası bulunan ve 50 ilde müşterilerine online alışveriş deneyimi sunan Migros'un Trendyol'da açtığı mağazada en fazla aranan ürünlerin başında çamaşır deterjanı gelirken, müşteriler en fazla deterjan ve kuru gıda siparişi veriyor.

Trendyol Migros mağazasından alışveriş yapan kullanıcılara 100 TL ve üzeri alışverişlerinde ücretsiz kargo imkanı sunuluyor. Migros yakın zamanda bu mağaza üzerindeki ürün yelpazesini hızla genişletmeyi de hedefliyor.

Migros ve Trendyol arasındaki iş birliğiyle ilgili olarak Trendyol Pazarlama Direktörü Erdem İnan, bu iş birliğiyle hedeflerinin önümüzdeki 6 ay içerisinde 25 bin çeşit ürünle süpermarket kategorisini geliştirmek olduğunu söylüyor. Mevcut 25 milyon Trendyol müşterisinin tüm market alışverişi ve ihtiyaçlarını karşılayacaklarını da sözlerine ekliyor.

Migros Ticaret A.Ş. Büyük Mağazacılık, Toptan ve E-Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bartın ise perakende dünyasında sınırların ortadan kalktığını ve tüketicinin tüm dünyadaki online ve fiziki tüm kanalları yakından takip ettiğini söylüyor. Ayrıca Trendyol ile daha farklı iş birliği modelleri geliştirmeyi planladıklarını da belirtiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.