Sosyal medya için video oluşturma uygulaması: Impresso

Pixery Labs'ın önemli ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkan Impresso, sosyal medya için oldukça hızlı bir şekilde başarılı videolar hazırlamanıza olanak tanıyor. 
Sosyal medya için video oluşturma uygulaması: Impresso

Funimate'le tanıdığımız Pixery Labs'ın dünya genelinde 40 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştığını sizlere geçtiğimiz Ocak ayında aktarmıştık. Pixery Labs'ın önemli ürünlerinden biri olarak karşımıza çıkan Impresso, sosyal medya için oldukça hızlı bir şekilde başarılı videolar hazırlamanıza olanak tanıyor. 

Özellikle markalar tarafından kullanılmak için geliştirilen Impresso uygulaması, şu an için sadece iOS platformunda mevcut durumda. Pixery Labs'ın Ocak ayında paylaştığı bilgilere göre Impresso uygulamasının 300 bini aşkın kullanıcıya sahip olduğunu da hatırlatalım.

Dakikalar içinde kullanıcılarınızın dikkatini çekebilecek kaliteli video içerikleri üretmenize olanak tanıyan Impresso, herhangi bir video kurgu bilgisi gerektirmeden kullanılabiliyor. Hazır video şablonlarına sahip olan Impresso, tüm sosyal medya platformları için optimize edilmiş videolar üretmenizi sağlıyor.

100'den fazla profesyonelce tasarlanmış özelleştirilebilir şablon sunan Impresso, hazırlayacağınız içeriği oluşturmak için dilediğiniz videoyu veya fotoğrafı kullanmanıza da izin veriyor. Dilerseniz Impresso uygulamasını ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz. 7 günlük ücretsiz bir deneme süresi sunan Impresso, daha sonrasında ise aylık olarak 10 dolar talep ediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.