Online süpermarket istegelsin, 150 bini aşkın aktif üyeye ulaştı

1 saatlik zaman aralıkları ile hizmet vermeye başlayan online bir süpermarkete evrilen istegelsin, 150 binden fazla aktif kullanıcıya ulaştı. 
Online süpermarket istegelsin, 150 bini aşkın aktif üyeye ulaştı

Market ürünlerini kapınıza kadar getiren bir uygulama olan istegelsin'i ilk olarak geçtiğimiz yılın Mart ayında sizlere aktarmıştık. İlk etapta ürünleri market ürünlerini anında getiren bir uygulama olarak yola çıkan sonrasında ise iş modelini değiştirerek teslimat için 1 saatlik zaman aralıkları ile hizmet vermeye başlayan online bir süpermarkete evrilen istegelsin, 150 binden fazla aktif kullanıcıya ulaştı. 

istegelsin CEO'su Sedat Yıldırım

Soğuk hava depolarında saklanan meyve, sebze ve etleri soğuk zincir kırılmadan, istenen saatte kapıya kadar teslim etme gibi oldukça önemli bir avantaja sahip olan istegelsin'in mobil uygulaması ise 500 binin üzerinde indirildi. İste Gelsin uygulamasının hem Android hem de iOS platformlarında ücretsiz olarak mevcut olduğunu da ekleyelim.

Platformu içinde 6 bin 500'ü aşkın ürün bulunduran istegelsin içinde kurulduğu günden bu yana 35 binden fazla işlem gerçekleştirildi. İstegelsin tarafından paylaşılan bilgilere göre platform aracılığı ile yapılan siparişlerin ortalama bedeli ise 130 TL

İstanbul’un yüzde 98’ine hizmet verebiliyor

İstanbul genelinde 7 adet depoya sahip olan istegelsin, 140’ı aşkın tedarikçiden alım yapıyor. Şu an için aktif olarak İstanbul’un yüzde 98’ine dağıtım yapabilen istegelsin'de en çok satılan ürünlerin arasında gıda ürünleri, meyve, sebze, süt ve süt ürünleri, temizlik ürünleri ve deterjan bulunuyor.

2019 yılının 3. çeyreğinde web sitesi üzerinden de satış yapmayı hedefleyen istegelsin, gelecekte Türkiye’nin tüm büyükşehirlerinde geniş bir ürün yelpazesiyle birlikte hizmet vermeyi planlıyor. İstegelsin kurucusu ve CEO'su Sedat Yıldırım'ın paylaştığı bilglere göre yeni depoların yolda olduğunu da ekleyelim. Dilerseniz istegelsin uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.