Apple WWDC 2019 etkinliği: Canlı bloglama

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimiz WWDC 2019'da pek çok yeniliğin tanıtılması bekleniyor.
Apple WWDC 2019 etkinliği: Canlı bloglama

Apple'ın her yıl düzenlediği geliştirici konferansı olan Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı (WWDC) bu yıl 3 - 7 Haziran 2019 tarihleri arasında San Jose'deki McEnery Convention Center’da düzenleyeceğini sizlere daha önce aktarmıştık.

Türkiye İş Bankası'nın katkılarıyla hazırlayacağımız WWDC 2019 dosyasına buradan ulaşabilirsiniz. Webrazzi olarak yerinden takip edeceğimiz WWDC 2019'da pek çok yeniliğin tanıtılması bekleniyor. Yeni duyurulan tüm güncellemeleri bu yazının altında sizlerle canlı bloglama ile anlık olarak paylaşacağız.

İsminden de anlaşılabileceği gibi yazılım odaklı geçecek olan etkinlikte Apple’ın başta mobil olmak üzere tüm platformlarına ilişkin önemli güncellemeler bekleyebiliriz. Bununla birlikte şirketin donanım güncellemelerine de yer vermesi ihtimaller dahilinde. Apple'ın bu yıl ülkemizde 3 genci burslu öğrenci olarak WWDC'ye götüreceğini de tekrar hatırlatalım.

Yaklaşık 20 dakika sonra başlayacak olan etkinlikte tanıtılması beklenen tüm yenilikleri ilgili haberimizde görebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.