Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı 3-7 Haziran'da düzenleyecek

Apple, Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı 3-7 Haziran'da düzenleyecek

Apple her yıl düzenlediği Dünya Geliştiriciler Konferansı'nı 3 - 7 Haziran 2019 tarihleri arasında San Jose'deki McEnery Convention Center’da düzenleyeceğini duyurdu. Bu yıl 30. kez düzenlecek olan WWDC, Apple dünyanın yenilikçi ve yaratıcı geliştiricilerini bir araya getiriyor.

iOS, macOS, watchOS ve tvOS yüklü aygıt sayısının 1.4 milyar adedi aşmasıyla birlikte Apple bu ekosistemine yönelik olarak bilgileri ve yenilikleri duyuracak. WWDC 2019 sahnesinde yapay öğrenme, artırılmış gerçeklik, sağlık ve fitness gibi birçok alanda yeni deneyimler yaratan geliştiricilerin çığır açan çalışmaları konuşulacak.

Apple Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Phil Schiller, gerçekleştirecekleri etkinlikle ilgili "Geliştiricilerimiz, uygulamalarla tüm dünya için akıllara durgunluk veren yeni nesil deneyimler yaratma konusunda son derece tutkulu. Onlarla bir araya gelerek bizi bekleyen gelişmeleri paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

Etkinliğe katılmak isteyen girişimcilerin 20 Mart gününe kadar WWDC web sitesinden 1599 dolara satılan biletleri satın alması ve kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Etkinliğe yoğun talep sebebiyle, katılımcılar yapılacak kura ile belirlenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.