Bird, yeni nesil e-scooter Bird One'ı satışa çıkarıyor

ABD merkezli e-scooter paylaşım girişimi Bird, daha güvenli ve uzun ömürlü bataryaya sahip ürünü Bird One'ı tanıttı. Girişim, e-scooterı 1.299 dolardan satışa sunmak istiyor.
Bird, yeni nesil e-scooter Bird One'ı satışa çıkarıyor

Elektrikli scooter dünyasının öncü ismi Bird, tüketicinin satın alabileceği bir e-scooter modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bird One adını alan scooterın ABD'de ön sipariş fiyatı 1.299 dolar olurken, kullanıcılar tek bir şarj ile yaklaşık 50 km seyahat edebilecekler.

Beyaz, siyah ve pembe renkte satışa sunulacak olan e-scooterlar sokaklarda kiralanabilen Bird filosunun da birer parçası olacak. Girişime göre Bird One'ı ilk olarak Los Angeles sakinleri kiralayabilecek.

Bird Zero'dan sonra yeni nesil bir e-scooter olarak karşımıza çıkan Bird One, şirkete göre mühendislik ve tasarım harikası. E-scooter, yeni güvenlik özellikleri, uzun menzili ve pil ömrü ile de dikkatleri üzerine çekiyor. E-scooter'ın bataryası bir önceki nesil Bird One'a göre iki kat daha uzun ömürlü. Bu da tek bir şarj ile daha fazla mesafe katetmesi anlamına geliyor. 

Yaklaşık iki yıl önce kurulan Bird, bugün e-scooter pazarında küresel bir lider. Pazarda genişlemeyi sürdüren girişim bugüne kadar 415 milyon dolar yatırım aldı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.