Mobil bilgi yarışması Hadi, Suudi Arabistan'a açıldı

Bir kaç farklı ülkede kullanıma açılması beklenen Hadi, ilk olarak Suudi Arabistan kullanıcılarına açılacak. 
Mobil bilgi yarışması Hadi, Suudi Arabistan'a açıldı

Geçtiğimiz ay gerçekleşen Webrazzi Dijital 2019'a konuk olan Hadi'nin kurucu ortağı Emre Ulusoy, yeni bölgelere açılma planlarından bahsetmişti. Bu açıklamanın ardından bir kaç farklı ülkede kullanıma açılması beklenen Hadi, ilk olarak beta sürümüyle Suudi Arabistan kullanıcılarına açıldı. Yakın zamanda ise uygulamanın tamamen açılması bekleniyor.

Bu yılın başında yaptığı güncellemelerle uygulamaya yeni bir yayın akışı getiren Hadi, online TV olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Uygulamanın, birçok farklı hedef kitleye hitap etmek için Hadi Magazin, Pharmaton Özel Yarışması ve fizy Müzik Gecesi gibi birden farklı kategoride yarışmalar yapmaya ve yeni içerikler test etmeye devam ettiğini de belirtelim. Geçtiğimiz aylarda Müge Boz ve Merve Toy'un yanı sıra ekibe yeni isimleri de dahil eden şirket, Ceyda Düvenci ile Ailece Hadi formatını ve Twitch yayınlarıyla tanınan Jahrein ile Hadi Gamer'i yayına aldı. 

Türkiye pazarında yaptığı yeniliklerle hızlı bir büyüme kaydeden Hadi, önemli sponsorluklara da imza attı. Uygulamanın Suudi Arabistan pazarına açılmasıyla birlikte yeni bir büyüme macerasına adım attığını söyleyebiliriz. Hadi'nin Suudi Arabistan pazarında yaşayacağı gelişmeleri hep birlikte izleyip göreceğiz.  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.