Hadi, online TV yolunda "Gamer" kategorisini Jahrein ile bünyesine dahil etti

Hadi, online TV yolunda

Geçtiğimiz haftalarda, online ve canlı bilgi yarışması Hadi'nin yeni güncellemesiyle online TV yolunda ilerlediği bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Artık o hafta içerisinde yayınlanacak tüm yarışmaları ayrı ayrı slaytlar ve yayın akışı halinde kullanıcısına gösteren Hadi, bünyesine yeni bir kategoriyi de dün itibarıyla dahil etti. Yeni kategorinin adı ise bilgisayar oyunlarını odağına alan "gamer" olduğunu da belirtelim.

21 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan "hadi gamer" yarışmasının sunuculuğunu, özellikle Twitch yayınlarıyla yakından tanıdığımız Jahrein üstlendi. Bundan sonraki yayınlarda sunucunun değişip değişmeyeceği veya bu kategorinin devam edip etmeyeceği ise henüz belli değil. Ancak kullanıcılardan olumlu bir geri bildirim alınırsa, böyle bir yarışma kategorisinin devam etmesi bilgisayar oyunlarını seven herkesi memnun edecektir diyebiliriz.

Aslında Hadi'nin platformunda yaptığı değişiklikler bununla da sınırlı kalmıyor. Ailelerin çocuklarıyla birlikte oynayabildiği, çocuk oyunları, çizgi filmler, animasyon filmleri ve çocuk kitapları gibi konular üzerinden soruların sorulduğu Ailece hadi yarışmasını ünlü oyuncu Ceyda Düvenci sunuyor. Bununla ilgili bir bilgi daha paylaşalım; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen spor gecesi yarışmasının sunuculuğunu da Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza üstlenmişti. Hadi'de müzik, sinema, spor odaklı birçok ayrı yarışma kategorisinin bulunduğunu da hatırlatalım. Kısacası platform hemen hemen her kullanıcının ilgi alanına göre en az bir yarışma düzenliyor.

Hadi’yi, iOS cihazlarınız için App Store‘dan, Android cihazlarınız için Google Play Store‘dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.