Insights kapsamlı içerikleri ve raporlarıyla içgörü yaratıyor, stratejilere yön veriyor. Popüler Insights içeriklerine göz atın.
Son teknolojinin etkilerini Webrazzi merceğiyle inceleyin, detayları görün, güçlü stratejiler yaratın. Özel makaleler ve raporlara erişmek için hemen harekete geçin.

Sinemia, satın alınan her bilet için "Bilet Katkı Payı" talep etmeye başladı

Aylık bir ücret karşılığında kullanıcılarına sinemaya gitmelerini vadeden Sinemia, aylık ücretine ek olarak bilet katkı payı almaya başladı.
Sinemia, satın alınan her bilet için

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında Social Capital’dan yatırım alan Sinemia'nın Avustralya ve Kanada’ya açıldığını sizlere aktarmıştık. Global gelirlerini son bir yıl içinde 38 kat büyüten Sinemia, kullanıcılarının dikkatini çekecek bir gelişme karşımıza çıktı. Aylık bir ücret karşılığında kullanıcılarına sinemaya gitmelerini vadeden girişim, aylık ücretine ek olarak bilet katkı payı almaya başladı.

Normalde eğer Sinemia kullanıyorsanız herhangi bir ücret ödemeden İstanbul'da bulunan dilediğiniz sinemadan bir sinema bileti alabiliyordunuz. Fakat bilet katkı payının alınmaya başlaması ile birlikte aylık olarak verdiğiniz ücrete ek olarak aldığınız biletin ücretine göre 1 TL'den 4 TL'ye kadar "Bilet katkı payı" ödemeniz gerekiyor.

Kullanıcılardan "Bilet katkı payı" adı altında bilet başına ekstra ücret talep edilmesi Sinemia'nın en büyük avantajı olan aylık tek bir abonelik ücreti ödeyerek bilet alma özelliğini zayıflatıyor. Sinemia tarafından paylaşılan bilgilere göre 5 TL - 20 TL arası biletler için 0.99 TL, 20 TL - 25 TL arası biletler için 1.99 TL, 25 TL - 30 TL arası biletler için 2.49 TL, 30 TL - 40 TL arası biletler için 2.99 TL ve 40 TL üzeri biletler için ise 3.99 TL bilet katkı payı talep ediliyor. 

Geçtiğimiz süreçte yaşanan sinema bileti fiyatlarının değişmesi ile Sinemia da böyle bir değişikliği gitmiş görünüyor. Sinemia'nın web sitesinde "Bilet Katkı Payı" ile ilgili paylaşılan açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz. Gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.