Apple 25 Mart tarihinde Netflix rakibi yeni servisini tanıtacak

Apple 25 Mart tarihinde Netflix rakibi yeni servisini tanıtacak

Geçtiğimiz aylarda Apple'ın Mart ayında bir etkinlik düzenleyeceği iddia edilmişti. Bugün ise söz konusu iddiaları doğrulayan Apple, 25 Mart tarihinde bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu. Apple'ın 25 Mart tarihinde düzenleyeceği etkinlikte yeni Netflix rakibi servisini ve haber odaklı abonelik servisini tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz Şubat ayında Apple'ın Netflix rakibi servisinin aylık 15 dolar fiyat etiketine sahip olabileceğini sizlere aktarmıştık.

"It's show time"

Bir GIF ile birlikte davetiyeler göndererek 25 Mart tarihinde etkinlik düzenleyeceğini duyuran Apple, 25 Mart tarihindeki etkinliğini Kaliforniya'da bulunan Jobs Theater'da gerçekleştirecek. Paylaşılan GIF'de ise bir geri sayım görüyoruz. Geri sayımın ardından ise karşımıza "It's show time" yazısı çıkıyor.

GIF içinde yer alan geri sayımın ve "It's show time" yazısının Netflix rakibi yeni TV servisi için özel olarak davetiyeye eklendiğini söylemek yanlış olmayacaktır. Tabii ki 25 Mart'taki etkinlikte Netflix rakibi servis ve haber odaklı abonelik servisinin haricinde donanım ürünleri görebileceğimizi de ekleyelim.

Yeni AirPods, uygun fiyatlı iPad veya uzun zamandır beklenen AirPower kablosuz şarj cihazı 25 Mart tarihinde düzenlenecek olan Apple özel etkinliğinde karşımıza çıkabilir. Etkinlik için kullanılan "It's show time" kalıbının Apple tarafından daha önce kullanıldığını da belirtelim.

"It's show time" kalıbını ilk olarak 2006 yılında kullanan Apple, 2006 yılında iTunes'a filmlerin ekleneceğini duyurmuştu. Bu nedenle Apple'ın 25 Mart tarihinde Netflix rakibi servisini duyuracağı neredeyse kesin diyebiliriz. Webrazzi olarak 25 Mart tarihinde düzenlenecek olan Apple özel etkinliği ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.