2019'da kullanabileceğiniz en iyi 10 bluetooth hoparlör

2019'da kullanabileceğiniz en iyi 10 bluetooth hoparlör

Kullandığımız akıllı telefonlar sayesinde neredeyse istediğimiz her yerde rahat bir şekilde müzik dinleyebiliyoruz. Pek çok akıllı telefon başarılı hoparlörlere sahip olsalar da maalesef ses kalitesi anlamında kaliteli bluetooth hoparlörlerin gerisinde kalıyorlar.

Sık sık müzik dinleyen kullanıcılar için biçilmiş kaftan olan bluetooth hoparlörler, sundukları başarılı ses performansı ve taşınabilir yapıları sayesinde dikkatleri çekiyor. Günümüzde pek çok bluetooth hoparlörler modelinin olduğunu ve uygun fiyatlardan çok yüksek fiyatlara kadar binlerce seçenek olduğunu da belirtelim.

Günümüzde 50 TL'den başlayan ve binlerce lira fiyat etiketlerine sahip olan bluetooth hoparlörler bulmak mümkün. Bu listemizde ise pazarın en başarılı ve üst düzey bluetooth hoparlörlerine yakından bakacağız. Satın alabileceğiniz en iyi 10 bluetooth hoparlör listemizi aşağıda bulabilirsiniz.

Bose SoundLink Revolve+

Hoparlör denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Bose'un üst seviye bluetooth hoparlörü olan Bose SoundLink Revolve+, 360 derecelik ses deneyimi sunan tasarımı ile ön plana çıkıyor. Başarılı ve şık bir tasarıma sahip olan Bose SoundLink Revolve+, tam şarj ile 16 saate kadar müzik dinleme imkanı da sunuyor.

Siyah ve gümüş olmak üzere 2 farklı renk seçeneği sunan Bose SoundLink Revolve+, ülkemizde 2 bin 300'den başlayan ve 3 bin 300 TL'ye kadar çıkan fiyat etiketleri ile satın alınabiliyor.

Ultimate Ears BOOM 3

Suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı bir tasarıma sahip olan Ultimate Ears BOOM 3, IP67 sertifikasına sahip. 30 dakika boyunca suyun altında da kalabilen Ultimate Ears BOOM 3, 608 gram ağırlığında. Başarılı bir ses performansı sunan ve 360 derece ses çıkışına sahip olan Ultimate Ears BOOM 3,  15 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuyor.

Bilmeyenler için Ultimate Ears markasının Logitech'in alt firmalarından biri olduğunu da ekleyelim. Renkli yapısı ile rakiplerinin önüne geçen toplamda 7 farklı renk seçeneğine sahip. Ultimate Ears BOOM 3 modelinin 700 TL'den başlayan ve 1000 TL'ye kadar çıkan fiyat etiketlerine sahip olduğunu da ekleyelim.

Ultimate Ears Wonderboom

Tıpkı Ultimate Ears BOOM 3 gibi Ultimate Ears markasının bir modeli olan UE Wonderboom, küçük yapısı sayesinde daha başarılı bir taşınabilirlik imkanı sunuyor. Sunduğu sıra dışı renk seçenekleri sayesinde rakiplerinin bir adım önüne geçen UE Wonderboom, ülkemizde ortalama olarak 500 TL'lik bir fiyat etiketine sahip durumda.

UE Megaboom

Listemizdeki üçüncü Ultimate Ears ürünü olan UE Megaboom, markanın en büyük bluetooth hoparlörü konumunda. Ülkemizde 1000 TL fiyat etiketi ile satın alınabilen UE Megaboom, 1. nesil Ultimate Ears Boom hoparlörünün yaklaşık 2 katı boyutlarında. Su geçirmez bir tasarıma sahip olan UE Megaboom, başarılı bir ses deneyimi sunuyor.

JBL Charge 3

Tasarım anlamında Ultimate Ears Boom ve Megaboom ürünlerine oldukça benzeyen JBL Charge 3, yaklaşık 20 saatlik bir pil ömrü vadediyor. Başarılı bir ses deneyiminin yanı sıra su geçirmez bir tasarıma da sahip olan JBL Charge 3, yaklaşık 800 gram ağırlığında. Son olarak JBL Charge 3 modelinin ülkemizde 1090 TL fiyat etiketi ile satıldığını da ekleyelim.

JBL Flip 4

Flip ailesinin 4. nesil üyesi olan JBL Flip 4, 3 bin mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor. 12 saatlik bir pil ömrü sunan JBL Flip 4, IPX7 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı da dayanıklı. Siyah, beyaz, gri, kırmızı ve mavi renk seçeneklerine sahip olan JBL Flip 4'un fiyatı ise 799 TL.

JBL Pulse 3

Listemizdeki en ilginç bluetooth hoparlörlerden biri olan JBL Pulse 3, rakiplerinden farklı olarak oldukça renkli bir yapıya sahip. Üzerindeki LED'ler sayesinde çalınan müziğe göre renk değiştirebilen JBL Pulse 3, 12 saate kadar pil ömrü de vadediyor. Son olarak JBL Pulse 3 modelinin 2 bin TL fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

Bowers and Wilkins Zeppelin Wireless

Listemizin en pahalı ürünlerinden biri olan Bowers and Wilkins Zeppelin Wireless, 6,5 kg ağırlığa sahip olan devase bir bluetooth hoparlör. Taşınabilirlik konusunda sınıfta kalsa da sunduğu ses performansı ile rakiplerinin önüne geçen Bowers and Wilkins Zeppelin Wireless, 2 bin 500 TL fiyat etiketine sahip.

Anker Soundcore Flare

Listemizin uygun fiyatlı ürünlerinden olan Anker Soundcore Flare, IPX7 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı konumda. Tıpkı JBL Pulse 3 modeli gibi üzerinde LED'lere sahip olan Anker Soundcore Flare, Anker'in Soundcore mobil uygulaması ile birlikte kullanılabiliyor. Anker Soundcore Flare'in yaklaşık 500 TL fiyat etiketine sahip olduğunu da belirtelim.

Marshall Kilburn

Hoparlörler denince akla gele ilk firmalardan olan Marshall'ın bluetooth hoparlörü olan Marshall Kilburn, ses performansı ile rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Oldukça büyük boyutlara sahip olan Marshall Kilburn, ülkemizde 1799 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.