Arama motoru Yaani'ye e-posta ve navigasyon özellikleri geliyor

Bugün paylaşılan bilgilere göre aylık ortalama 89 milyon aramanın yapıldığı Yaani, e-posta hizmeti ve navigasyon özellikleri kazanacak
Arama motoru Yaani'ye e-posta ve navigasyon özellikleri geliyor

İlk olarak 2017 yılının Ekim ayında karşımıza çıkan Turkcell'in yerli arama motoru olan Yaani, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. İlk etapta mobil olarak kullanıma sunulan Yaani, geçtiğimiz yılın Nisan ayında ise web üzerinden kullanıma da sunulmuştu.

Bugün paylaşılan bilgilere göre aylık ortalama 89 milyon aramanın yapıldığı Yaani, e-posta hizmeti ve navigasyon özellikleri kazanacak. Kendini dijital operatör olarak tanımlayan Turkcell'in paylaştığı bilgilere göre Yaani üzerinden günde ortalama 3 milyondan fazla arama yapılıyor.

Müşterilerinin 1440 dakikasının her anında onların yanında olma stratejisi ile dijital servisler sunan Turkcell, Türkiye’de geliştirilen Yaani E-posta ve Yaani Navigasyon servisleri sayesinde önemli bir ihtiyaca çözüm sağlamayı hedefliyor. Dijital Operatör vizyonu ve 1440 stratejisi ile kullanıcılarının her anına değer katmak için çalıştıklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, bu amaç doğrultusunda hayata geçirdikleri dijital ürün ve servislerin sadece Türkiye’de değil dünyada da çok büyük ilgi gördüğünün altını çizdi.

8 milyon indirmeye ulaştı

Müşterileri için gerçekten fark yaratan, yepyeni özellikleri ile rakipleri arasından sıyrılan, üstün bir kullanıcı deneyimi vaat eden servisler geliştirdiklerini de belirten Terzioğlu, müşterilerinin de teveccühü ile bir yıl gibi kısa sürede Yaani'nin 8 milyon indirme sayısına ulaştığını dile getirdi.

Yaani’ye yeni eklenecek olan e-posta ve navigasyon servislerinin verilerinin Turkcell veri merkezlerinde saklanacağını ve müşteri deneyimini ön planda tutarak kolay kullanım sunacak olan Yaani E-posta servisi Turkcell servisleri ile bütünleşik olarak çalışacağını da ekleyelim.

Bireysel kullanıma ek olarak, Kurumlar için de hizmet sağlayacak olan Turkcell, kullanıcılar dilerlerse Hızlı Giriş teknolojisi kullanmalarını imkan da tanıyacak. Yaani Navigasyon servisi ise kullanıcılarına en doğru ve güncel adresi gösterecek, trafik yoğunluğu entegrasyonu ile sürücülere zaman kazandıracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.