7. jenerasyon iPod Touch, 2019 yılında karşımıza çıkabilir

En son 2015 yılının Temmuz ayında karşımıza çıkan iPod Touch ailesi, 2019 yılında 7. jenerasyonu ile geri dönebilir.
7. jenerasyon iPod Touch, 2019 yılında karşımıza çıkabilir

En son 2015 yılının Temmuz ayında karşımıza çıkan iPod Touch ailesi, 2019 yılında 7. jenerasyonu ile geri dönebilir. Bugün Japonya merkezli Mac Otakara tarafından ortaya atılan ve CES 2019 fuarına katılan tedarikçilere dayandırılan bir iddiaya göre 7. jenerasyon iPod Touch modeli 2019 yılında satışa sunulabilir.

Şu an için 7. jenerasyon iPod Touch modelinin ne zaman satışa sunulacağı veya hangi özelliklere sahip olabileceği konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmadığını da ekleyelim. 2015 yılında satışa sunulan 6. jenerasyon iPod Touch modeli A8 işlemcisi, 8 megapiksellik ana kamera ve 6 farklı renk seçeneği sunuyordu.

iPod Touch modellerinin hala satışta olduğunu da hatırlatalım. Ülkemizde oldukça fiyatlara satışa sunulan 6. nesil iPod Touch'ın 32 GB'lık modeli 1499, 128 GB'lık modeli ise 2 bin 299 TL fiyat etiketine sahip. iPod ailesinin eskiden daha kalabalık olduğunu da hatırlatalım.

Yeni iPhone modelleri USB-C kullanabilir

Ailenin küçük üyeleri olan iPod shuffle ve iPod nano modelleri 2017 yılında satıştan kaldırılmıştı. Eğer ortaya atılan iddialar doğruysa iPod Touch modeli yoluna tek başına devam edecek gibi görünüyor. Mac Otakara tarafından ortaya atılan bir diğer iddia ise 2019 yılında karşımıza çıkacak olan yeni iPhone modelleri ile ilgili.

Tedarikçilere dayandırılan habere göre yeni iPhone modelleri Lightning değil USB-C bağlantısına sahip olacaklar. Hatırlatmak gerekirse geçtiğimiz Ekim ayının son günlerinde tanıtılan yeni iPad Pro modelleri de Lightning yerine USB-C bağlantısını kullanıyorlardı. Kısacası Apple'ın yeni iPhone modellerinde de USB-C bağlantısını seçmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.