Numeracy 2.0 ile daha hızlı ve daha az SQL yazın

Numeracy 2.0 ile daha hızlı ve daha az SQL yazın

Günün çoğunu SQL sorguları yazarak geçiriyorsanız hayat kurtaracak bir aracı sizlerle: Numeracy. Hem daha hızlı hem de daha az SQL yazma imkanı veren bir araç. Kod yazarken işleri hızlandıran akıllı otomatik tamamlama ve özel fonksiyonlar size ciddi zaman kazandıracaktır.

İlk versiyonu ile çoğu kullanıcının ilgisini çekmeyi başaran Numeracy, 2.0 sürümü ile hem kullanıcıların birçok isteğini yerine getirdi hem de yeni özellikler ekledi.

Eski kullanıcıların en büyük talebi olan oldukça şık ve fonksiyonel panel bu sürümde yayına alınmış. Sürükle bırak yapısıyla panelde dilediğiniz gibi özelleştirmeler yapabiliyor ve bir çok farklı parametreyi kullanarak filtrelemeler yapabiliyorsunuz.

Numeracy'nin bireysel kullanımlarda artık ücretsiz olması ve takımlar için kullanım fiyatının da 10 dolara düşürülmüş olması da yeni sürümü ile gelen önemli değişikliklerden bazıları. Bu sayede ekibinizle beraber kullanmadan önce bir süre deneyebilir ve daha sonra tüm ekibinizle kullanmaya başlayabilirsiniz.

Çalışmalarınızı size özel bir linkle arkadaşlarınıza paylaşabilir ve yorumlarını alabilirsiniz. Aynı zamanda bunu Slack ve Email aracılığıyla da yapabilirsiniz.

Numeracy kurucusu Brian Smith, "kendinimizi BI (Business intelligence) araçlarına daha yakın görüyoruz fakat daha kolay kullanımımız dolayısıyla psql veya başka bir SQL editörü açmak yerine veritabanında hızlı bir arama yapabilir, yeni tablolar da oluşturabilirsiniz" diyor.

Sonuç olarak uzun uzun SQL yazmaktan yorulduysanız daha hızlı ve daha az kod yazarken bir yandan da görselleştirilmiş bir panele sahip olmak isterseniz Numeracy 2.0'ı deneyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.