Hedefini yurt dışı olarak belirleyen İndir.com, İngilizce versiyonunu yayına aldı

Program ve uygulama indirme sitesi olarak faaliyet gösteren indir.com, hem uygulama hem de web sürümünün İngilizce versiyonunu yayına aldı.
Hedefini yurt dışı olarak belirleyen İndir.com, İngilizce versiyonunu yayına aldı

Program ve uygulama indirme sitesi olarak faaliyet gösteren indir.com, hem uygulama hem de web sürümünün İngilizce versiyonunu yayına aldı. İndir.com, bu gelişmeyle birlikte yurtdışına açılmayı hedefliyor.

2011 yılında Windows programları odağında sektöre giriş yapan indir.com, daha sonra ihtiyacın artmasıyla birlikte Mac, iOS ve Android içeriklerine de yer vermeye başladı. Mobil Uygulama Yarışması ile bir geliştiriciyi Silikon Vadisi'ne gönderen indir.com, İmza İnternet Teknolojileri’ne bağlı olarak yayın hayatına devam ediyor.

Bugüne kadar 100 binden fazla içerik üretilen sitede içeriklerin 81 bini program ve uygulamalar hakkındayken, geri kalan içerikler ise teknoloji haberlerinden oluşuyor. Bir süredir İngilizce yayın yapmayı hedefine alan indir.com'da şimdi binin üzerinde İngilizce içerik bulunuyor. İndir.com, bu sayıyı 20 binin üzerine çıkarmayı planlıyor. Sitenin İngilizce versiyonuna en.indir.com üzerinden ulaşabileceğinizi hatırlatalım.

İmza Teknolojileri Kurucu Ortağı Hasan Yaşar, İmza Teknolojileri olarak Türk girişimciler tarafından hazırlanan projelerin yabancı pazarda tanıtılmasına katkı sağlamak istediklerini, Türk yazılım ve oyun projeleri yurt dışında ne kadar başarılı olursa sektörün o kadar genişleyeceğini söylüyor. İngilizce içerik üretmenin yeni bir tecrübe olacağını, bu alanda elde edilen bilgi ve tecrübeler doğrultusunda başka dillerde de yayıncılık yapmayı hedeflediklerini belirten Yaşar, bugüne kadar indir.com’u hazırlarken birçok insanın ve kurumun desteğini kazandıklarının ve yurt dışı sektörüne açılma sürecinde de bu desteklerin devamlılığının geleceğine inandıklarının altını çiziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.