Ömer Barbaros Yiş, Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atandı

Yeni bir üst düzey atama ile karşımıza çıkan Turkcell, Ömer Barbaros Yiş'in Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atandığını duyurdu.
Ömer Barbaros Yiş, Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine vekaleten atandı

Turkcell, Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevine Ömer Barbaros Yiş'in vekaleten atandığını duyurdu. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CMO) görevine 2016 yılında getirilen İsmail Bütün'ün yerine vekaleten görev yapacak Ömer Barbaros Yiş telekom sektöründe önemli deneyime sahip.

Ömer Barbaros Yiş

Profesyonel iş hayatına 2006 yılında Kurumsal ve Bireysel Fiyatlandırma Uzmanı olarak Turkcell’de başlayan Ömer Barbaros Yiş, pazarlama bünyesinde çeşitli Kıdemli Ürün Yöneticisi pozisyonlarında da çalıştı. 2010 yılında Turkcell'den ayrılan ve 2010 - 2013 yılları arasında kariyerine Peppers & Rogers Grup’ta Global Telekom Sektörü Direktörü olarak devam eden Yiş, sonrasında ise Türk Telekom bünyesinde sırasıyla Mevcut Müşteri Yönetimi Direktörlüğü, Değerli Müşteriler Yönetimi Direktörlüğü, Sabit Ürünler Gelir Yönetimi rollerini üstlendi.

2017 yılında ise Turkcell'e geri dönen ve Stratejik ve Odaklı Pazarlama Direktörü rolünü üstlenen Ömer Barbaros Yiş, şu an Bireysel Pazarlama Direktörü görevini üstleniyor. Ömer Barbaros Yiş, 18 Aralık 2018 itibariyle görevine ek olarak Turkcell Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten üstlenecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.