Kullanıcılara uygulama demosu sunan AppOnBoard, 15 milyon dolar yatırım aldı

Kullanıcılara uygulama demosu sunan AppOnBoard, 15 milyon dolar yatırım aldı

Los Angeles merkezli mobil tabanlı girişim AppOnboard, 15 milyon dolar yatırım aldı. AppOnboard, BreakawayGrowth Fund'dan aldığı Seri B yatırım ile küresel pazarda adını daha fazla duyurmak ve kullanıcı sayısını artırmak istiyor. Girişim, öncelikle İngiltere'nin başkenti Londra'da ve Güney Kore'nin başkenti Seul'da ofis açmayı hedefliyor.

Sadece iki yıl önce kurulan girişim, böylelikle bugüne kadarki toplam yatırım miktarını 35 milyon dolara çıkardı. AppOnboard, geçtiğimiz Mart ayında Korea Investment Partners'in liderliğinde gerçekleştirilen Seri A yatırım turunda 15 milyon dolar almıştı. Yatırım turuna Runa Capital, LVP, Troy Capital Partners gibi isimler katılmıştı.

Kullanıcıların uygulamayı veya bir oyunu mobil cihazlarına indirmeden  demolarına erişimelerini sağlayan girişim, Seri A yatırım turundaki fon ile geçtiğimiz Ağustos ayında App Store Demo ürününü piyasaya sürmüştü. Google Play Store'da 'şimdi dene' sekmesi ile kullanıcının karşısına çıkan App Store Demos, özellikle gelişmekte olan pazarlarda adından bir hayli söz ettirmişti.

Los Angeles merkezli bir yatırımcı olan girişimin CEO'su Jonathan Zweig yaptığı basın açıklamasında,  günümüzde artık her şeyin talep üzerine olduğunu ve kullanıcıların hizmeti tek bir parmak ucu ile deneyimlemek istediklerini belirtti. Uygulamaların şu anda dijital medyanın talep edilmeyen en son parçası  olduğunu söyleyen Zweig, “Bu konunun ele alınmasına yardımcı olmaya yönelik ekosistemdeki iş ortakları ile birlikte çalışmaktan ve uygulama demo teknolojimizle isteğe bağlı devrime güç vermekten heyecan duyuyoruz.” dedi.

AppOnboard, ürünü indirmeden uygulama demosu uygulaması sunmasının  yanı sıra, geliştiricilere ürün bilgisi ve ürün optimizasyonu da sağlıyor. AppOnboard'ı denemek isteyen uygulama ve mobil geliştiriciler 30 günlük deneme sürümü ücretsiz. İlgilenen geliştiricilerin AppOnboard web sitesindeki formu doldurarak, uygulamaları için "Try Now" butonunu kendi uygulamaları için devreye alabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.