İçerik üreticileri için YouTube Hikayeler'e çıkartma eklemenin 5 adımı

Yakın zamanda YouTube Hikayeler özelliğine erişen 10 bin ve üzeri aboneye sahip içerik üreticileri için Hikayeler'e çıkartma eklemenin 5 adımını paylaşıyoruz.
İçerik üreticileri için YouTube Hikayeler'e çıkartma eklemenin 5 adımı
Yakın zamanda 10 bin ve üzeri aboneye sahip içerik üreticilerinin YouTube Hikayeler özelliğine erişebildiğini sizlere aktarmıştık. İçerik üreticileri son yedi gündür YouTube mobil uygulamasında Hikayeler yayınlamaya başladı bile. Yine de YouTube Hikayeleri keşfetmekte zorlanan içerik üreticileri için çıkartma eklemeye dair küçük bir ipucu veriyoruz.

Bu arada ekran görüntülerinin YouTube iOS uygulamasından alındığını da belirtelim.

1. Adım: Ekranın sağ üst köşesindeki profil fotoğrafınıza basın.

 2.Adım: Ekranın alt tarafındaki "Hikayeler" düğmesine basın.

3.Adım: Yeni bir video ya da fotoğraf çekmek için Çekim düğmesin basın veya basılı tutun. Bunun yerine varolan bir fotoğraf ya da videoyu hikayeyi eklemek için sol atl köşedeki kamera rulosu ikonuna da basabilirsiniz.

4.Adım: Ardından ekranın sağ üst köşesindeki "Çıkartmalar" düğmesine dokunun.

Step 5: 4. adımdan sonra karşınıza çıkan çıkartmalar dilediğinizi seçip kullanabilirsiniz. Bu arada yukarı doğru kaydırarak yeni çıkartmalar keşfedebileceğinizi de ekleyelim.

Artık hikayenize eklediğiniz çıkartmayı içeriğinize uygun olacak şekilde yeniden boyutlandırabilir, çevirebilir ve sürükleyebilirsiniz. Son olarak aynı gönderiye birden fazla çıkartma ekleyebileceğinizi söylemekte de fayda var.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.