QNB Finansbank ve n11pro iş birliği ile toptan alışverişte de vadeli sistem başladı

Geçtiğimiz hafta resmi açılışı gerçekleştirilen n11.com'un toptan alım satıma olanak sağlayan platformu n11pro ile QNB Finansbank işbirliği yaptı.
QNB Finansbank ve n11pro iş birliği ile toptan alışverişte de vadeli sistem başladı

Geçtiğimiz hafta resmi açılışı gerçekleştirilen n11.com'un toptan alım satıma olanak sağlayan platformu n11pro ile QNB Finansbank işbirliği yaptı. İki şirketin gerçekleştirdiği işbirliği ile toptan e-ticaret alışverişleri için de vadeli sistem başlamış oldu.

QNB Finansbank, n11.com’un şirketler için toptan alışveriş platformu n11pro üzerinden alım yapacak işletmelere, "Vadeli Ödeme" seçeneği olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS)’ni sunuyor. Toptan alım-satım yapılabilen n11pro ile her sektörden tedarikçiye ulaşabilen firmalar, alımlarını QNB Finansbank’ın "Vadeli Ödeme" seçeneği olan Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) ile yapabiliyorlar. QNB Finansbank’ın sunduğu bu ürün ile n11pro üzerinden alınan ödemeler vade tarihinde alıcı hesabından otomatik olarak tahsil edilerek n11pro hesabına alacak olarak geçiyor. Hesapta yeterli bakiye olmaması durumunda alıcıya tahsis edilmiş Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS) limiti dahilinde kredi kullandırılarak hesaptan tahsilat yapılıyor.

Ham maddeden, kozmetiğe, teknolojiden tekstile kadar pek çok alanda ürünün toptan satışının mümkün olduğu n11pro'da Türkiye'den birçok KOBİ'nin bulunduğunu hatırlatalım. Platformda satış yapabilmek için, daha önceki yazılarımızda birçok kez bahsettiğimiz bazı şartların karşılanması gerekiyor. Bu şartlar yerine getirildiğinde n11pro üzerinden satış yapmak da daha kolay hale geliyor.

QNB Finansbank ve n11pro'nun yeni işbirliği ise hem alımı hem de satımı daha da kolaylaştıracak gibi duruyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.