Toptan alım satıma olanak sağlayan n11pro, resmi açılışını dün gerçekleştirdi

Geçtiğimiz nisan ayında sessizce faaliyet göstermeye başlayan n11pro, resmi açılışını dün gerçekleştirdi.
Toptan alım satıma olanak sağlayan n11pro, resmi açılışını dün gerçekleştirdi

Geçtiğimiz nisan ayında sessizce faaliyet göstermeye başlayan ve bir süredir sizlere haberlerini aktardığımız n11pro, resmi açılışını dün gerçekleştirdi. n11.com'un yeni sayılabilecek bir ürünü olan ürünlere kolay erişim, farklı ödeme seçenekleri, ekonomik çözümler ve nakliye seçenekleri gibi önemli avantajlar sağlıyor. Aynı anda hem toptan alım hem de toptan satış yapmaya da imkan sunan n11pro’da çoklu kredi kartı, taksit, vadeli ödeme, EFT ve havale gibi birçok farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Ham maddeden, kozmetiğe, teknolojiden tekstile kadar pek çok alanda ürünün toptan satışının mümkün olduğu n11pro, Türkiye’nin her yerinden KOBİ’lerin büyüme atılımı gerçekleştirmesine olanak sağlayan bir platform olmayı hedefliyor.

n11pro’nun hayata geçmesi ile ilgili olarak n11.com CEO'su Won Yong, JO, n11pro sayesinde, artık üretici ve işletmelerin dijital dünyaya attıkları adımla yüksek hacimli satışlar gerçekleştirerek daha hızlı büyüme olanağı yakalayacaklarını söyledi. Ayrıca şirketlerin n11pro’nun sunduğu teknolojik altyapı sayesinde akıllı hale gelebileceklerini, avantajlı kargo ve nakliye imkanının yanı sıra kredi kartı, çoklu kredi kartı ve vadeli ödeme gibi çeşitli ve güvenilir ödeme seçenekleriyle tek platform üzerinden tüm sektör gruplarına erişebileceklerinin de altını çizdi.

n11pro'da satış yapabilmek için ne gerekiyor?

n11pro’da satış yapabilmek için platforma birtakım belgeler sunmak gerekiyor. Bu belgeler arasında vergi levhası fotokopisi, imza sirküleri, şirket Kuruluş Ticaret Sicil Gazetesi Fotokopisi veya Ticaret Sicil Tasdiknamesi ve son 6 Aylık Faaliyet Belgesi yer alıyor. Gerekli belgeler sunulduktan sonra ise üyelik sözleşmesinin kabul edilmesi gerekiyor. Sonrasında kullanıcılar, siteden toptan alım satım yapabiliyor ve aynı ürüne birden fazla satıcı üzerinden ulaşabiliyorlar.

n11pro’nun aynı alanda faaliyet gösteren Ofix ve Avansas gibi rakipleri bulunduğunu da belirtelim. n11pro da artan ihtiyaçla birlikte talepleri karşılayacak ve e-ticaretin gelişimine bu şekilde katkıda bulunacak gibi duruyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.